Bevállalós fotókkal buzdít szavazásra a fekete popikon

2020. november 04. 00:57

Lizzo szerint a kapitalizmus elnyomás.

2020. november 04. 00:57
null

Október óta folyamatosan örvendezteti meg szavazási témájú fotóival instagramos követőit Lizzo. A 32 éves, Grammy-díjas művész először egy „Auntie Sam” tematikájú fotóval buzdította szavazásra rajongóit, ezt követően pedig egyre extravagánsabb választási szettekkel jelentkezett. 

Amikor erre az országra gondolok, nem a törvényekre, hanem az emberekre gondolok. Arra gondolok, hogy hogyan neveltek bennünket az erőszak, a propaganda és a háború iránti hazafias érzésekre. Arra gondolok, hogy az ország az elnyomó tulajdonában áll, és hogy az elnyomottakat a kapitalizmus katlanjában tartják fogva” – írta az Instagramon Lizzo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auntie Sam realness - RECLAIMING MY TIME MY COUNTRY MY RIGHTS.

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2020. november 04. 13:28
Ennyire gusztustalan némber ne pucérkodjon, mert szinte lefolyik a zsír a fotójáról. Ez színésznő? Azt hinné az ember, hogy egyszerűen tehén...
Silcon
2020. november 04. 10:37
Mégiscsak vannak olyan esetek, amikor a hidzsáb teljes mértéknem korrekt viselet.
DFK
2020. november 04. 09:49
nekem bejön
öszödibeszéd
2020. november 04. 09:44
Jééézusom, ki ez a trampli? Donna Tonna? rosszat fogok álmodni, érzem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!