Tagadta a koronavírust az ukrán influencer, belehalt a fertőzésbe

2020. október 19. 07:59

Dmitriy Stuzhuk úgy vélte, hogy a vírus a „háttérhatalmak ármánykodása”.

2020. október 19. 07:59
null

A 33 éves férfi nagy erőkkel igyekezett meggyőzni követőit, hogy a koronavírus egy hazugság, csupán a háttérhatalmak ármánykodása, melynek célja az, hogy az embereket az otthonaikba zárva tartsák. Végül maga is elkapta a betegséget – írja az Index.hu az E! Online-ra hivatkozva.

Stuzhuk valószínűleg törökországi kiruccanása alatt fertőződhetett meg, Ukrajnába hazatérve pedig hamar kórházba is került, miután a vírus számos tünetét kezdte produkálni. Nyolc nappal később ugyan hazaengedték, de nem élvezhette sokáig az otthon kényelmét, ugyanis rosszabbodott az állapota. Végül volt neje közölte követőivel, hogy Stuzhuk belehalt a fertőzés szövődményeibe, ugyanis szív-és érrendszeri problémái lettek.

Ugyan már nem vagyunk együtt, nem fáj kevésbé az elvesztése. Annyira sajnálom. Köszönök mindent az egyik legfontosabb embernek az életemben, a tanáromnak, az útmutatómnak, a gyermekeim apjának.”

– írta a gyászoló nő, aki így három gyermekkel maradt magára.

(index.hu)

Címlapkép: Instagram

 

 


 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2020. október 19. 15:52
Mennyi rosszindulatú proli vélemény,csak azért, mert kigyúrt,nem biztos,hogy az agyával is baj volt,különben is,próbáld ki milyen nehéz ilyenné válni,a nagy hasad meg a nagy pofád könnyen jön, azért kőkeményen meg kell dolgozni,aki a lovakat szereti azok többnyire jó fejek.Tétre befutóra,hogy nem a vírusba halt bele,nem az ilyen emberek mennek el,inkább az ukrán negyedegészségügy tette a dolgát, az ilyen ember halála kész öröm a vírusrettegőknél, mint aWHO ,mert lám még ezzel is elbánik,hát akkor veled.Egyáltalán mondtak már olyat a vírusról ebben az évben,aminek ne mondták volna később az ellen kezőjét?(ld a legelején nem kell maszk,most már lassan a csecsemőre is rákell húzni,vmi átverés szaga biztos van az egész cirkusznak)Nem baj harcos,a lovad biztos sajnál,és ő sokkal nemesebb lény a kétlábú bunkónál.
Robur
2020. október 19. 15:29
Még egy hülyével kevesebb.
Rugo
2020. október 19. 12:31
"neje közölte követőivel, hogy Stuzhuk belehalt a fertőzés szövődményeibe, ugyanis szív-és érrendszeri problémái lettek" --- A hirtelen szívhalálnak nem kizárt a lehetősége, hiszen ez (talán magyar) sportolónál is előfordult sajnos (akit már gyógyultnak is tekintettek). Alkaloid hatás vizsgálatát azonban nem zárnám ki, mint másik lehetséges okot.
Anonymtalan
2020. október 19. 11:29
Eléggé kigyúrt. Gondolom szedett bizonyos porokat, amik nem arról híresek, hogy hűde egészségesek lennének, különösen a szív és nemiszervek tekintetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!