Horváth József: Sokkoló számú bevándorló befogadását tervezi Joe Biden

2020. október 26. 10:07

Az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója szerint, ha a demokrata jelölt győz a választáson, 11 millió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot az Egyesült Államokban.

2020. október 26. 10:07

Joe Biden demokrata elnökjelölt sokkoló számú bevándorlót befogadását tervezi – mondta Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az utolsó elnöki vitában Joe Biden közölte, ha győz a választáson, 11 millió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot az Egyesült Államokban – hangzott el a műsorban. Horváth József emlékeztetett: a Biden alelnökségével működő Obama-adminisztráció rutinja volt, hogy évente 2-3 millió illegális bevándorlónak adott tartózkodási, illetve letelepedési engedélyt és végül állampolgárságot. Biden felelevenítené ezt a gyakorlatot, és az illegális bevándorlók befogadása szempontjából pótolnák a Donald Trump elnöksége alatti kiesett éveket – fűzte hozzá.

A szakértő szerint ez egy nagyon félelmetes szám, biztonságpolitikai szempontból kiemelt kockázatot jelent. Megjegyezte: Biden egyértelműen azoknak a szavazataiban bízik, akik meggyőződésből támogatják a migrációt.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. október 26. 12:02
Jellemző,hogy egy moslék 3/3-as g@ci hol kap szerepet...
jánosbácsi
2020. október 26. 10:44
Fehér bevándorlók is vannak , nemcsak színesbőrűek. Amerika mindig is bevándorlóország volt és az is marad. Trump is migráns családból származik.
121212
2020. október 26. 10:39
"Horváth Józsefet a rendszerváltás 1989-ben a BM III/III-4-b. alosztály beosztottjaként érte. Alhadnagy volt, feladata a szektásnak minősített, egykori és aktív párttagok, trockisták, álbaloldaliak elhárítása. A rendszerváltás után egy időre otthagyta a titkosszolgálatokat, hogy az első Fidesz-kormány idején Kövér László titkosszolgálati miniszter és államtitkára, későbbi utódja, Demeter Ervin szakértője legyen." "Több mint negyedszázados szakmai tapasztalatával nagymértékben fogja segíteni az Alapjogokért Központ kutatásait és munkáját. "
Salamander
2020. október 26. 10:25
Biden NEM fog nyerni, mert teljesen zokni. A bevándorlókkal kapcsolatban is össze-vissza beszél. A fehér középosztály továbbra is nagyon erős amerikában, akik Trumpra szavaznak, Biden csak egy alibi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!