Őrizetbe vették a birminghami késelés gyanúsítottját

2020. szeptember 07. 09:32

A rendőrség szerint nincsenek arra utaló jelek, hogy a támadásnak köze lenne a terrorizmushoz.

2020. szeptember 07. 09:32
null

Őrizetbe vették a közép-angliai Birmingham belvárosában vasárnap hajnalban elkövetett halálos késeléses támadás gyanúsítottját – közölte hétfőn a birminghami rendőrség. A 27 éves férfit hétfőn hajnalban, a város Selly Oak nevű kerületében, egy lakásban vették őrizetbe gyilkosság és hétrendbeli gyilkossági kísérlet gyanújával – ismertették.

A rendőrség korábban közzétett egy felvételt, amelyet biztonsági kamerák készítettek a gyanúsítottról. Steve Graham főfelügyelő, a nyomozás vezetője hétfőn elmondta, hogy ezután sok bejelentést kaptak a lakosságtól. A késeléses támadássorozatban egy 23 éves férfi meghalt, egy 19 éves férfi és egy 32 éves nő életveszélyesen megsérült, öten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség vasárnap közölte: nincsenek arra utaló jelek, hogy a támadásnak köze lenne a terrorizmushoz.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. szeptember 07. 14:47
Gané nyugat takargatja védi nem hozza nyilvánosságra az elkövető nevét képét ,biztos betolakodó feka . Fehér eus követte volna el öles betűkkel nevét kiírják képét nagyítva kirakják . Bűnpártoló nyugat megérdemli a terror cselekményeket hisz az elkövetőket magukra viszik be bűnözők melegágya.
bagira
2020. szeptember 07. 14:42
Békés emberek elleni támadás terror cselekmény bárki követi el.
makapaka2
2020. szeptember 07. 10:52
A nevét, és az arcképét miért nem közlik?
Párhuzamos különvélemény
2020. szeptember 07. 10:10
Több emberen elkövetett nem-terrorizmus. Hülyülünk ám megfelé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!