Így ünnepelt az ellenzék Montenegróban

2020. szeptember 01. 08:37

A választási részvétel az országban eddig soha nem látott nagyságú, 77 százalékos volt.

2020. szeptember 01. 08:37
null

Az ellenzék támogatói ünneplik a választási győzelmüket Podgoricában augusztus 31-én, egy nappal a parlamenti választások után. Az ellenzék győzelme azt jelenti, hogy az országban eddigi fennállása alatt kizárólagos vezető szerepet vivő Milo Dukanovic elveszítette parlamenti többségét. A választási részvétel az országban eddig soha nem látott nagyságú, 77 százalékos volt.


(Fotó: MTI/EPA/Boris Pejovic)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2020. szeptember 01. 16:52
Az euro- (pontosabban unioszkeptikus) párt nyert - ezért is drukkolt Orbán is nekik, mert ha Montenegro is belépne, ( mint minden korábban csatlakozott ország) mi is kevesebb támogatást kapnánk.
turáni sólyom
2020. szeptember 01. 13:14
Végre buktak a komcsik maradékai Montenegróban is. Nekünk minden jó, ha jobbra fordul egy közeli ország. A baloldal meg visítson nyugaton....
Thorin
2020. szeptember 01. 10:42
Még nem tudja sem a függetlenojjektíív sem a demokratikus társaság, hogy mi a véleménye, majd brüsszel megmondja, hogy itt szabadságharcos hősők tüntetnek a diktátorokkal szemben, vagy éppen most kerül diktátor hatalomra (utóbbi várható, hiszen az eddigi komcsi-libsi EU-NATO barát vezetőket kergették el, akik nemhogy szavazást, időt sem hagytak a NATO esetében a gondolkodásra)
Mandarin.
2020. szeptember 01. 10:32
Az ellenzék fő támogatói a helyi szerbek, persze hogy szerb és oroszbarát politikát folytatnak, nem nagy barátai az EU-nak. Baj lesz ebből, a győztes és vesztes oldal is bármilyen gazemberségre képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!