Jansa: Az Egyesült Államok az egyetlen nyugati hatalom, amely képes megbirkózni az új fenyegetésekkel

2020. augusztus 13. 14:27

Az amerikai külügyminiszter, Mike Pompeo és a szlovén miniszterelnök Bledben tartott sajtótájékoztatót.

2020. augusztus 13. 14:27

Az Egyesült Államokat nevezte az egyetlen olyan nyugati hatalomnak a szlovén miniszterelnök csütörtökön, amely képes megbirkózni a biztonsági fenyegetések új formáival. Janez Jansa és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Bledben tartott sajtótájékoztatót. Pompeo egynapos hivatalos látogatásra érkezett Szlovéniába, ezt megelőzően 23 éve nem járt amerikai külügyminiszter a volt Jugoszláv tagállamban. Az amerikai diplomácia vezetője és szlovén kollégája, Anze Logar közös nyilatkozatot írt alá az 5G hálózatok biztonsági kockázatainak kezeléséről. Jansa szerint ez növeli a nemzetbiztonságot. „Ha a hidegháború alatt féltünk a nukleáris támadásoktól és a bolygó nagy részének pusztulásától, akkor még inkább összetett fenyegetést jelentenek a hibrid- vagy a kibertámadások, a biológiai fegyverek, az elektromágneses csapások és a hagyományos hadsereg bevetése” – emelte ki.

(MTI)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2020. augusztus 13. 16:31
"Az Egyesült Államok az egyetlen nyugati hatalom, amely képes megbirkózni az új fenyegetésekkel" Csak nem? És milyen felhatalmazás alapján. Már megalakult a világkormány sorosi vezetéssel? Jó sokat szundikáltam ebéd után.
Newman
2020. augusztus 13. 16:15
Nyugati fenyegetéssel!!!!:))) CSAK A BELSŐVEL NEM BÍR!!!!!!!!!!!:)
villogókékfog
2020. augusztus 13. 15:48
"Az Egyesült Államok az egyetlen nyugati hatalom, amely képes megbirkózni az új fenyegetésekkel" Hát járványkezelés és a kibontakozó anarchia körül még van némi tennivaló. És hogyha dzsó bödönt választják elnöknek, akkor Isten irgalmazzon nekünk.
Palpatine
2020. augusztus 13. 14:59
Darth Trump kiválóan vezeti a Birodalom USA nevű tartományát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!