Alexander Soros is gratulált Kamala Harrisnak

2020. augusztus 12. 13:48

Soros György fia egy Facebookra feltöltött közös fotóval üdvözölte az új alelnökjelöltet.

2020. augusztus 12. 13:48
null

„Gratulálok a jövőbeli alelnökünknek, Kamala Harrisnak! Történelmet írunk!” – fogalmazott Alexander Soros.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. augusztus 14. 08:18
Kamala a felbujtó hergeli a a négereket Trunp ellen , soros megbízott.
öszödibeszéd
2020. augusztus 13. 06:39
Persze a Negyedik Birodalomban, az Amerikai EÁ-okban rögtön el is áshatod magad, ha nem tartozol valamilyen szexuális vagy genetikai kisebbséghez. Ez a Harris pedig tökéletesen reprezentálja a faji alapú politizást: azért választják meg, mert nem fehér fajú, mert zsidó, mert latino és indián is. És a természet csodája: nő. Talán szemet hunynak a afelett, hogy hetero. Na, ez a nyitott társadalom, Sorosék eszménye. A nemzetben és kulturális hagyományban való gondolkodás, az smafu, a genetikai regiszterekben kódolt politikai mozgósítás az kóser...
öszödibeszéd
2020. augusztus 13. 06:14
https://mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/hirek-lapszemle/par-zsido-dolog-kamala-harris-eletebol Kevesen tudják, de a jelölt asszonyság pedigréje megfelel a kényes zsidóság elvárásainak is. Vajon, ki hitte volna???
Flagellator1974
2020. augusztus 12. 23:56
A kannigger hol van? Nem látom. Hát ő már szart ér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!