Külön testőrt kap három minneapolisi politikus, akik pénzt vennének el a rendőrségtől

2020. június 27. 16:18

Fenyegetéseket kaptak, a rendőrség pedig nem tud rájuk vigyázni.

2020. június 27. 16:18

Napi 4500 dollárjába kerül Minneapolis városának, hogy külön biztonsági szolgálatnak kell vigyáznia három városvezető épségére – írja a Fox 9. A három politikus védelmére azután kellett szakembereket felfogadni, hogy több fenyegetést is kaptak az elmúlt időszakban. Mindhárom városvezető kifejezetten támogatta a rendőrségi költségvetés csökkentésére irányuló törekvéseket.

A Fox 9 megkeresésére egyikük elmondta, hogy csak időszakos intézkedésről van szó.

„Aggódom a városunkban nagy számban jelenlévő fehér nacionalisták és egyéb fenyegetések miatt”

– nyilatkozta egy másik városvezető a lapnak. 

A minneapolisi polgármester védelmét hagyományosan a rendőrség látja el, de a többi városvezető nem részesül ebben a védelemben. A város rendőrkapitánysága szerint azért nem rendőrök vigyáznak a három politikusra, mert most minden erejükkel az utcákra kell koncentrálniuk. A rendőrség egyelőre nem tud a politikusoknak küldött fenyegetésekről. A Fox 9-nek nyilatkozó egyik városvezető azt mondta, hogy nem is jelentette be azokat a rendőrségnek, mert pillanatnyilag lefoglalja a „világjárvány és a George Floyd megölését követően kirobbanó globális felkelés” okozta kettős válság. 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2020. június 29. 09:44
Minek redőrség, ha személyes testőreid vannak? A többiek meg nyilván le vannak sza.rva... :D
Jucuska62
2020. június 28. 17:06
Kar,hogy a rendörök ezt bevallaljak. Hagynak inkabb a szarban öket,ahogy a politikusok csinaljak velük.
Aerion
2020. június 28. 10:41
Hát basszus, azt hiszem nem ártana segíteni a fehér kultúrának az Egyesült Államokban, cserébe pedig ők is segíthetnének nekünk az európai állatok likvidálásában.
röviden
2020. június 28. 08:03
Örkény elismerőleg csettintene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!