Sevillai derbivel indulhat újra a spanyol foci

2020. május 25. 11:56

Június 11-én a Real Betis és a Sevilla küzdhet meg egymással.

2020. május 25. 11:56

A spanyol labdarúgó-bajnokság vezetője abban bízik, hogy június 11-én a Real Betis és a Sevilla városi rangadójával kezdődhetnek újra a La Liga küzdelmei.

 – Van rá esély, hogy lesz meccs június 11-én, egyetlen találkozó aznap, ami emlékezés is lenne a koronavírus-járvány összes áldozatára – nyilatkozta egy televíziós interjúban Javier Tebas, a La Liga elnöke. – Bízom benne, hogy véglegesíteni tudjuk a dátumot, és szeretnénk akkor a sevillai derbit megrendezni 22 órától – tette hozzá.

A bajnoki küzdelmeket március 12-én állították le az országban, Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök pedig szombaton jelentette be, hogy júniusban lehet folytatni a bajnokságot. Az indulásnak még nincs pontos időpontja, jelenleg az élvonalbeli csapatok kis csoportos edzéseket végezhetnek. Tebas szerint most az a legfontosabb, hogy az együttesek minél hamarabb visszatérhessenek a teljes értékű tréningekhez. Hozzátette: szeretné, ha ezen a héten már be tudnák jelenteni az első négy forduló programját.

(Fotónkon Giovani Lo Celso, a Real Betis játékosa látható)

(MTI)

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. május 25. 12:43
Lo Celso tavaly nyár óta a Tottenham játékosa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!