Zidane lehet a Juventus új edzője

2020. április 19. 19:34

A Real Madrid már nem akarja megvenni Harry Kanet, aki a franciával együtt a zebráknál köthet ki.

2020. április 19. 19:34

A Real Madrid letett szándékáról, hogy megvásárolja a legkiválóbb angol futballisták között jegyzett Harry Kane-t – közölte vasárnap a Daily Mail. A lap szerint a Tottenham csatárának kivásárlási árát nem tudja kifizetni még a Real sem, ahol a koronavírus-világjárvány egyik következményeként szintén beszűkült a pénzügyi mozgástér.

Korábbi hírek szerint a londoni klub késznek mutatkozott arra, hogy – megcsappant bevételeinek ellensúlyozására – 200 millió fontos rekordösszegért eladja az angol válogatottban is jeleskedő, rendkívül gólerős csapatkapitányt, de nem a hazai konkurenciának. A Tottenham-vezetés ugyanis azzal a kikötéssel élt, hogy sem a Manchester United, sem a Premier League más együttese nem vásárolhatja meg Kane-t. A 26 éves csatárért külföldről, a tehetős klubok közül a Real Madrid mellett

a Juventus is bejelentkezett.

Szintén a Juventushoz kerülhet Zinedine Zidane, ha igent mond az olasz futballklub invitálására. Az aranylabdás játékosból lett szakember jelenleg a Real Madrid vezetőedzője, a spanyolokhoz 2022 nyaráig szóló szerződés köti, de most úgy tűnik visszatérhet a torinói csapathoz, amelynél anno játékosként világklasszis lett.

Francia sajtóértesülés szerint a torinói klub azért is gondolja megszerezhetőnek a 47 éves trénert, mert

a francia edzőnek több kérdésben is nézeteltérése támadt a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel.

Információk szerint a Juventus képviselői már kapcsolatba léptek Zidane-nal, aki az olasz bajnoki címvédő kispadján Maurizio Sarrit váltaná. A nápolyi születésű, 61 éves olasz szakember a Napolitól ment 2018-ban a Chelsea-hez, majd a londoniakat tavaly hagyta ott a torinói elitalakulat kedvéért. Sarri kontraktusa ugyancsak 2022 nyaráig szól.

(MTI/Mandiner)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2020. április 19. 23:00
Mindenki hülye a Real-nál?
zoz
2020. április 19. 21:23
Valaki szóljon már Viktornak, hogy Most kellene bezezetni a vasárnapi boltzárat !
Aerion
2020. április 19. 20:35
Ha a margitnak nincs 200 millió fontja Kane-re, ami a világ második leggazdagabb klubja, a tízedik Juventusnak honnan lenne? https://eurosport.hosszabbitas.hu/foci/ez-a-vilag-leggazdagabb-futballklubja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!