Hidvéghi: Politikai támadás folyik a Fidesz ellen

2020. április 03. 07:30

A Fidesz már régóta vitában áll, az nem titok, de amikor az embereket kell megvédeni, akkor nincs mód arra, hogy ilyen vitákat újra felszínre hozzunk – fogalmazott a Fidesz EP képviselője.

2020. április 03. 07:30

 „Politikai támadás folyik a Fidesz ellen, illetve az Európai Néppárt ellen is, mert ez a megosztottság nem használ neki”  – hangsúlyozta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. április 04. 08:45
Lényeg, hogy a magyar nép végtelen bölcsességének hála nincs kórházi napidíj, és jó kezekben az ország. Magyarország, így szaratlak!
zolizolizoltan
2020. április 04. 08:35
Már a kereszténydemokraták is gaz liberálisok? Egy szélsőjobboldalinak a Néppárt is liberális.
BőröndÖdön
2020. április 03. 20:52
Mindig szembe jön a civilizált Európa...
barnabibambi
2020. április 03. 13:02
Hidvéghi! Sok tekintedbe igazad vamn,de sok esetbe tiadtatok okokat a támadásra.Mi lett volna ha nem ál indokokkal támasztjátok alá elvi és gyakorlati kifogásaitokat az EU gazdasági és politikai tetteivel kapcsolatba?Most is ti adtatok okot a támadásra,pl.mi a faxnak keéll Orbánnak teljhatalom? Nos itt mindenki tudja hogy sandaság van a háttérbe! Szóval sok hülyeséggel elmostátok eltakartátok az erényeiteket és a jó dolgaitokat.Óhatatlan vereség vár rátok legkésőbb 22-be.Az előszele már meg volt a végzetes zuhanás fázisába vagytok.Szóval esélyetek sincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!