A Wizz Airrel foglalkozik a CNN sztárriportere

2020. április 08. 21:10

Váradi József biztos benne, hogy a Wizz Air a járvány után is növekedni fog.

2020. április 08. 21:10

Váradi Józseffel, a Wizz Air vezérigazgatójával készített interjút a CNN riportere, Richard Quest. A beszélgetés témája a légitársaság koronavírus elleni védekezésben betöltött szerepe és a légitársaság által bonyolított mentőjáratok volt.

Váradi elmondta, hogy a légitársaságnak most is közlekednek bizonyos menetrendszerinti járatai, ezek mellett szállítanak egészségügyi felszereléseket Kínából Magyarországra és más európai országokba. „Azt kell tennünk, ami jó az országunknak és az embereknek” – jelentette ki Váradi József.

Quest megjegyezte, hogy Váradi korábban kritikus kijelentéseket tett azokra az államokra, amik a nehéz helyzetben kisegítik nemzeti légitársaságaikat. A Wizz vezérigazgatója azt válaszolta, hogy bizonyos területeken, például a foglalkoztatás terén hasznos az állami beavatkozás, de az nem igazságos, hogy a kormányok kimentik a bajból a fenntarthatatlan társaságokat.

Váradi József kiemelte: a Wizz Air nagyrészt megőrizte készpénzállományát a járvány kezdete óta, amik akár egy tizennyolc hónapos leállásra is elegendőek. Arra vonatkozóan, hogy a Wizz további repülőgépek átvételét tervezi a járvány ellenére, Quest azt mondta, hogy ez szokatlan magatartás. Váradi azonban biztos benne, hogy a Wizz a járvány után is növekedni fog tudni. „Ezekben a nehéz időkben mutatkoznak meg igazán a különbségek” – mondta. A vezérigazgató szerint a válság vége után rengeteg kapacitás szabadul majd fel a repülőtereken, és az utazási igények is megnövekednek majd.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bertrand
2020. április 09. 21:43
Rohadt ellenszenves ez a pasas. Minden médiumban tolja magát, és szajkózza, hogy a járvány után még erősebbek lesznek. Na igen, ezért kellett megszabadulni többszáz alkalmazottjától már a járvány első hetében.. És akkor még az utaslehúzó policyjukról nem is beszéltem. Hányok tőle. Remélem a járvány után lehúzzák a rolót, vagy ha nem, akkor lecserélik ezt a csávót.
luzitanxaver
2020. április 09. 20:24
Quest nem ,,sztárriporter,,, hanem egy hiperagresszív, agenda- és vágyvezérelt fajankó.
dorkoka
2020. április 09. 17:15
És legfőképp, nem is lett említve hogy:HA MÁR EGYSZER ÍGY ALAKULT-AKKOR LEGALÁBB.
MayorAnna
2020. április 09. 11:43
Jóképű fickó a CNN csókosszájú sztárriportere...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!