Törvényt módosítanak a britek a késes támadások miatt

2020. február 04. 10:29

„A terrorista elkövetők ezentúl nem szabadulhatnak automatikusan, míg a börtönbüntetésük kétharmadát le nem töltötték” – jelentette ki a brit igazságügyi miniszter.

2020. február 04. 10:29

A brit kormány szigorítja a terrorizmus miatt börtönre ítéltek próbaidőre bocsátásának szabályozását – írja a Euronews. A tervezett törvénymódosítást lényege, hogy ne szabadulhassanak automatikusan az elítéltek teljes büntetésük letöltése előtt.

Robert Buckland igazságügyi miniszter azután jelentette be a módosítást, hogy Sudesh Amman, aki egy hete szabadult, több embert megkéselt Londonban.

Az igazságügyi miniszter kijelentette: „A vasárnapi események sürgős fellépést tesznek szükségessé. A terrorista elkövetők ezentúl nem szabadulhatnak automatikusan, míg a börtönbüntetésük kétharmadát le nem töltötték. Még akkor sem, ha ügyüket egy erre hivatott szakértői testület, egy átfogó egyéni kockázatelemzés elvégzése után pozitívan bírálja el.”

A szigorítás azokat is érinteni fogja, akik a büntetésük letöltését már megkezdték.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sofia24
2020. február 04. 20:29
http://lady4.fun - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
robag
2020. február 04. 15:57
Ez egy jó hír, de hozzáteszem már pár éve meg kellett volna lépni és további szigorításokra is szükség lesz.
fogas paduc
2020. február 04. 15:20
A terrorista háborúban áll a társadalommal, ezért vele szemben a háborús törvénykezést kellene alkalmazni.
Akitlosz
2020. február 04. 13:49
Eddig a börtönbüntetés felét kellett csak letölteniük. Ezentúl csak a kétharmadát. Hát, ha egyszer a britek igazán bekeményítenek, akkor abból ez születik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!