Belgiumban is késes támadás történt

2020. február 03. 07:24

A támadót – egy nőt – lelőtték.

2020. február 03. 07:24

Késes támadás gyanúsítottját lőtte le a belga rendőrség Gentben – jelentette vasárnap este az Euronews. Mint közölték, információik szerint a támadó egy nő volt, aki a belgiumi Kelet-Flandria tartomány legnagyobb városának egyik forgalmas utcáján legkevesebb két embert sebesített meg.

A hírek szerint a támadót a karján találták el, majd a rendőrség elfogta – olvasható a páneurópai hírportál magyar nyelvű oldalán. A támadás motivációja még nem tisztázott, de a támadás helyszínéül szolgáló utcát lezárták.

A sérülteket kórházba szállították, állapotukról nem adtak ki jelentést, meg nem erősített információ szerint egyiküket gyomron szúrták. A portál szerint az ügyben a kelet-flandriai ügyészség nyomozást indított, a támadást – akárcsak a korábbi londoni késelést – terrorizmussal összefüggő cselekményként kezelik.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2020. február 03. 14:42
Gent Belgium legjobb városa. A demográfiai realitások viszont ott is kemény és makacs dolgok.
luzitanxaver
2020. február 03. 14:41
Ezt a latin karakteres őrületet tessék valahogy ésszel megoldani, mert akadálypályává válik a kommentelés. Ha a nem kívántakat akarják törölni (ami teljesen érthető), akkor ne kollektív büntetéssel próbálják meg ezt kezelni. Több szikét, kevesebb népszava-kalapácsot, ha kérhetem.
luzitanxaver
2020. február 03. 14:38
-A támadót - egy nőt - lelőtték.- Lelőtték = meglőtték és meghalt. Meglőtték = meglőtték és nem halt meg. Isten hozta a szerzőt a magyar nyelv csodálatos világában.
Nehidd El
2020. február 03. 07:52
Nem lelőtték, hanem meglőtték. Ennyit jó lenne megtanulniuk az újságíróknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!