Késeléses támadás történt Londonban

2020. február 02. 16:35

A Scotland Yard „terrorizmushoz kötődőnek” minősítette az incidenst.

2020. február 02. 16:35

Késeléses támadásban többen megsérültek vasárnap délután London déli részén, a támadót a rendőrök agyonlőtték.

A Scotland Yard „terrorizmushoz kötődőnek” minősítette az incidenst.

A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész forgalmas főutcáján történt. Szemtanúk a közösségi médiafelületeken egybehangzóan arról számoltak be, hogy három lövést hallottak.

A londoni rendőrség estére hivatalosan bejelentette azt is, hogy az elkövető a helyszínen meghalt. Az első rendőrségi beszámoló két sérültről szólt, de a Scotland Yard vasárnap esti újabb közleménye szerint a támadó három embert sebesített meg, mielőtt a helyszínre vonuló fegyveres rendőri egységek lelőtték.

A rendőrség esti tájékoztatása szerint az egyik sérült életveszélyes állapotban van, egy másik könnyebben sebesült meg. A harmadik sérült sebesülései a közlemény szerint nem életveszélyesek. Mindhármukat kórházba szállították.

Legutóbb november végén történt késeléses terrortámadás Londonban. Annak a merényletnek az elkövetője, Usman Khan a London híd közelében két embert megölt, hármat megsebesített, mielőtt a rendőrök agyonlőtték.

(MTI)

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezekiel2517
2020. február 02. 21:46
Volt már 'rettegjetek fideszbirkák!" valamelyik ismert seggfejtől ??
zakar zoltán béla
2020. február 02. 20:36
Fegyőr_Cseh-Donáth-Niedi -Mónár-Szabó-Tordai-Kunhalmi-Vadai-Dobrev-Ujhelyi-....stb! A helyzet????!!!!!!!!!!
nemecsekerno_007
2020. február 02. 20:09
Álprobléma.... :)
kizökkentidő
2020. február 02. 19:51
Legalább már le merik lőni az elkövetőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!