Greta Thunberg megnevettette a davosi fórum résztvevőit

2020. január 21. 14:26

Az 50. Világgazdasági Fórum egyik fő témája a globális felmelegedés elleni küzdelem.

2020. január 21. 14:26

Az 50. Világgazdasági Fórum egyik fő témája a globális felmelegedés elleni küzdelem, ennek megfelelően pedig a keddi, első napon a svéd klímavédő aktivista is felszólalt. Greta Thunberg felszólalásával mosolyt csalt a jelenlévők arcára. A klímaaktivista úgy kezdte a beszédét: „én nem panaszkodhatok, hogy engem nem hallgatnak meg, állandóan engem hallgatnak” – viccelt a fiatal aktivista, majd komolyabbra véve a szót úgy folytatta: „de az a baj, hogy a szén-dioxid kibocsátás nem csökken, pedig ez a cél”.

A Világgazdasági Fórumon a kormányok, nemzetközi szervezetek, az üzleti és a civil társadalom képviselői vesznek részt.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. január 22. 22:08
Engem is mindig megnevettet ez a kis gnóm beteg kislány. https://i.chzbgr.com/full/9365832448/h5B4258A7/nasal-brige-flat-midface-upturned-nose-smooth-thin-philtrum-upper-lip-1-comment-1-like-comment-zirs
Viribus Unitis
2020. január 22. 15:23
Még jó, hogy itt van nekünk Gréta! Nem is tudom, mi a fenéhez kezdenénk nélküle. De, azt hiszem sokkal jobb lenne, ha esetleg egy környezetvédelmi szakmérnöki diplomával is megtámogatná mindezt.... Ja, igen az nem fog menni, hiszen davosi parádé helyett tanulni kéne..... Affene. Pedig már beleéltem magam....... jajj....
áfonya
2020. január 22. 03:32
Klíma hiszti nem más mint Európára bajt hozó gazdagok terelő intézkedése , addig se a megszállók betelepítését halljuk ,, szó sincs az ózonlyukról bizonyára olyan nincs , légkör kiegyensúlyozott vastag .... Igazán klímához értő szakembereket nem szólaltatnak meg , mert meghazudtolnák a sok ingyenélőt... Akik verik a hisztit minden eszközt igénybe vesznek ami klíma káros pontosan azok ordítanak akik nem tudnak élni nélküle.... A klímaharcosok 1500 magánrepülőgéppel érkeztek a davosi konferenciára, tényleg hülyének nézik az embereket .... Mocsok merekel is oda tolja a pofáját , lignit bányákkal károsítja a légkört ... valaki mázolja már a náci pofájában a linitbányák megnyitását ,, tiszta légkört adó atomreaktorokat bezárja .. némber bort iszik vizet prédikál ..
áfonya
2020. január 22. 03:12
A klímaharcosok 1500 magánrepülőgéppel érkeztek a davosi konferenciára, ahol Greta is felszólal. A davosi világgazdasági fórum idei fő témája a klímaváltozás. Már megérkeztek a milliárdosok, vezető politikusok. Csupa “klímaszakértő” , ami abból is látszik, hogy a düfendorfi repülőtér betonján csak úgy sorakoznak magánrepülőgépeik (ez nem az összes). Ezt a leszállópályát használják a davosi csúcsra érkező szupergazdagok. A klímaaktivista Greta Thunberg i tekintete gonosz akár csak a talpnyaló pápát imitáló alaké.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!