„Zéró világháború” néven indul új klímamozgalom 

2019. december 02. 20:58

Bill Clinton és Arnold Schwarzenegger is a tagja lesz.

2019. december 02. 20:58

John Kerry egykori amerikai külügyminiszter és még további 60 politikus vagy híresség részvételével indul új klímakampány az Egyesült Államokban. John Kerry ugyanolyan mozgósítást szeretne, mint annak idején a második világháborúban. 

A koalíció résztvevői között ott van Jimmy Carter, Bill Clinton, Arnold Schwarzenegger, Emma Watson és Leonardo DiCaprio is. Kerry szerint bár különböző politikai beállítottságúak, a fórum résztvevői egyetértenek abban, hogy sürgős cselekvésre van szükség, és három évtizeden belül meg kell állítani a széndioxid-kibocsátást. 

Arnold Schwarzenegger az NBC-nek azt mondta: hatékonyabb kommunikációra van szüksége az aktivistáknak. A kezdeményezés költségvetése 500 ezer dollárra rúg, jövő év elejétől pedig konferenciákon és rendezvényeken kampányolnak majd – a New York Times szerint leginkább a billegő államokban, ahol nem egyértelmű, hogy a demokraták vagy a republikánusok nyernek majd. 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2019. december 05. 22:53
Lefogadom, hogy James Woods nem csatlakozik ehhez az úttörőcsapathoz, de ha lehetőség mutatkozik segberúgásukra, akkor gyün....
Megtalálta
2019. december 03. 14:40
Kibaszott szemfényvesztés.
Jason Bourne
2019. december 03. 12:03
Jó-jó, hogy belépnek, de mit tesznek a klíma védelméért? Pl. Schwarzi eladja a Hummerét és lecseréli lovaskocsira? Vagy a százszobás, medencés, klímás villájából átköltözik egy fakunyhóba? Semmit nem tesznek a klíma védelmében, egyik celeb sem, csak tetszelegnek a klímavédő szerepben, de továbbra is élik a pazarló életmódjukat.
zakar zoltán béla
2019. december 03. 10:40
Meg a belsőégésű szivarok...eggfejparádé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!