Újra bizarr videóval jelentkezett Kevin Spacey

2019. december 25. 09:10

Több jót hozna a világba a botrányba belebukott színész, aki szerint kedvességgel is lehet ölni.

2019. december 25. 09:10

„Ez egy igen jó év volt és hálás vagyok, hogy visszanyertem az egészségem. Ennek fényében eszközöltem néhány változást az életemben, és szeretném, ha csatlakoznál hozzám. Ahogy belépünk 2020-ba, szeretném letenni a voksom amellett, hogy legyen több jó dolog ebben a világban...  Legközelebb, ha valaki csinál valami olyasmit, ami nem tetszik, akár meg is támadhatod ezért... vagy akár nyugton is maradhatsz és megléphetsz valami olyasmit, amire senki nem számít. Kedvességgel is megölheted őket” – mondja a videóban a meleg zaklatási botrányaiba belebukott, egykor ünnepelt hollywoodi sztár.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2019. december 27. 12:26
Nincs Karácsony Kevin nélkül!
Vakfolt
2019. december 26. 11:20
Hát spackó, ez a hajó elment, amúgy is a kilencvenes évek volt a fénykorod, kivéve a K-Paxot.
Feltuki és Gogylász
2019. december 25. 22:07
Narcisztikus pszihopata, addig nem nyugszik mig vissza nem mászik a filmvászonra, nincs szégyenérzetük és sosem adják fel. Lásd Gy. F.
Pikkelő
2019. december 25. 16:47
Szemét homokos, de a te szexuális életedhez sincs közöm. Még egyetlen marasztaló ítélet sem született ellene, a vádlók közül már többen kiestek. Akiből pénzt lehet kihúzni, annak jobban kell félnie, mert gazdaságosabb ellene a hamis vád is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!