Ocasio-Cortez hallgatósága: Meg kell enni a babákat!

2019. október 04. 15:32

Olyannyira megérintette a New York-i demokrata képviselő egyik választóját a klímaváltozás, hogy babaevésről kezdett üvölteni.

2019. október 04. 15:32

A Daily Wire riportere, Ryan Saavedra szúrta ki, hogy Alexandria Ocasio-Cortez egyik fogadóóráján egy választó azt kezdte magyarázni: az emberiségnek már csak pár hónapja van hátra, ezért "el kell kezdenünk babákat enni! Nincs több időnk! Meg kell szabadulnunk a babáktól! Meg kell ennünk a babákat!"

A hölgy a demokrata képviselő által támogatott Green New Deallel kapcsolatban jutott erre a következtetésre. Ocasio-Cortez környezetvédelmi javaslatcsomagja drasztikus lépéseket tartalmaz az emberiség szén-dioxid kibocsátásának csökkentésére, a valamiféle európai akcentussal beszélő hölgy szerint azonban ezek sem mennek elég messzire. Véleménye szerint túl sok az ember, túl sok a szennyezés, így Oroszország lebombázásán kívül a csecsemők elfogyasztását is el kellene kezdeni.

Ocasio-Cortez válaszában tárgyilagosan cáfolta a hölgy megállapítását arról, hogy már csak pár hónap volna hátra, azonban számos kritikát kapott amiatt, mert nem ítélte el azonnal és egyértelműen a babaevési javaslatot.

A jelenetet itt tekintheti meg:

(borítókép forrása: The Independent)

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2019. október 20. 13:02
Drága jó édesanyatok evett volna meg Titeket, mielőtt a világra szart!
szalard
2019. október 08. 07:22
Gondolom a fejkendős muszlim nő az első sorban nagyon örült az ötletnek. Ha valóban a hite miatt hordja a fejkendőt és nem csak magamutogatásból, akkor azonnal ott kellene hagynia a demokratákat.
toef36
2019. október 07. 19:30
Az idiótizmusnak nincs határa: nagy a Teremtő állatkertje...
Senye Péter
2019. október 07. 14:48
Nem volt senki a hallgatóságban, aki jól pofonvágta volna a felszólalót? Mert mindennek van határa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!