Vízzel öntik le a rendőröket New Yorkban

2019. július 23. 12:46

A rendőrmunka nagyon durva és veszélyes.

2019. július 23. 12:46

Váratlan fordulatok zavarhatják meg az amerikai nagyvárosban szolgálatot teljesítő rendőröket igazoltatás vagy előállítás közben: például az, hogy leöntik őket egy vödör vízzel – írja a Fox News. A Twitterre felkerült videó szerint a kék ruhások nyugodtan tűrték a locsolást.

Egy másik, hasonló eset kapcsán New York főpolgármestere, Bill de Blasio azt írta, hogy nem tolerálják ezt a fajta tiszteletlenséget. A rendőrszakszervezet elnöke szerint „ez a végeredménye a rossz döntéseknek és a rendőrellenes retorikának, ami évek óta terjed a City Hallban”. Hozzátette: „A politikusokat talán nem érdekli ez a veszélyes szintű káosz, de a rendőrtiszteknek és a rendes polgároknak nem kellene emiatt szenvedniük.”

 


 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2019. július 23. 22:54
Szerintem lepuffanthatná a rendőr a "vicces" delikvenst. Honnan tudja, hogy milyen folyadék? Lehet pl. sav is. Meg kell várja, míg leolvad az arca neki v. a társának???
Rugo
2019. július 23. 22:52
Kb. 40 kilós néger kölyök locsolkodik. Csak tudnám miért nem verték ki belőle a szart?
Kanóc
2019. július 23. 19:30
Itt meg füstbombával dobálják őket. Egy friss, hasznos olvasmány: https://www.libri.hu/konyv/budai-santha_balazs.felforgatas.html
ZolieM
2019. július 23. 17:37
Ez még ugyanaz az ország, ahol lepuffanthattak a zsaruk, ha nem tetted igazoltatás előtt a volánra a kezedet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!