Versben ostorozza elszökött feleségét Dubaj sejkje

2019. július 03. 14:21

„Áruló, elárultad a legértékesebb bizalmat, és a játékod kiderült (...) a hazugságod napjai véget érnek, és nem számít, hogy mi vagyunk és mi vagy” – olvasható a költeményben.

2019. július 03. 14:21

Lelépett a dubaji uralkodó felesége, a sejk közösségi oldalán verset írt felesége árulásáról – írja a Híradó. Mohamed bin Rashid Maktoum felesége két közös gyermekükkel és 31 millió fonttal hagyta hátra urát, a sajtóhírek szerint Haja Bint al-Husszein hercegnő Londonban tartózkodhat, a válókeresetet pedig már leadta. Az ügy várhatóan nem lesz egyszerű, mert a feleség az iszlám szabályok szerint nem tarthatja meg a gyereket, ha ő maga kezdeményezi a válást, Haja azonban magával vitte az utódokat. 

A dubaji uralkodó, aki egyben az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke is, Instagram-oldalára tette fel az Éltél és meghaltál című versét, amelyben árulással vádolja meg hatodik feleségét. „Áruló, elárultad a legértékesebb bizalmat, és a játékod kiderült (...) a hazugságod napjai véget érnek, és nem számít, hogy mi vagyunk és mi vagy” – olvasható a költeményben.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. július 03. 17:32
A sejknek annyi rengeteg sok gyermeke van, hogy ez a kettő nem fog hiányozni neki. Csak az első feleségétől van neki már 12 gyermeke, az emírséget úgyis közülük örökli valamelyik.
Akitlosz
2019. július 03. 17:13
Hát nem egyszerű a sejk feleségek élete sem az iszlám világban. Főleg nem a hatodik feleségeké, amikor eleve "csak" négy feleség lehet. Ezek szerint páran már elváltak a sejktől korábban is. Aztán meg az iszlám szabályok mitől is számítanak Londonban? Az az elképesztő, hogy a világ együttműködik az iszlámmal. Ha egy szaúd-arábiai feleség megszökik, akkor a világon máshol is a szaúdi törvényekre hivatkozva elfogják és visszaadják a szaúdiaknak. Na pedig ő tényleg menekült, ellentétben a terrorista migránsokkal.
kata56
2019. július 03. 17:01
Kíváncsi vagyok, elegendő lesz-e a nő előkelő származása, mindenféle tisztsége, nemzetközi ismertsége ahhoz, hogy megússza kedves férje bosszúhadjáratát. Mert az a minimum egy ilyen esetben, hogy kinyírják, ráadásul olyan módon., hogy példát statuáljanak vele egyszer s mindenkorra. Gondolom, a gyermekeket is előbb utóbb levadásszák és visszaviszik Dubaiba egy örökös elzártságba. A dubai emír nem engedheti meg magának, hogy büntetés nélkül maradjanak eme elkövetett bűnök. Kötelezi őt származása, vallása, családja jóhírének megőrzése stb stb. Nem mellesleg, ha igaz, ami kiszivárgott róla, egy gonosz, agresszív vadbarom is, ahogy ugyebár ez arrafelá családi körben különben szokásos és normális. Márpedig a családban rendnek kell lenni. Lesz is. Attól tartok.
Sörgyári megálló
2019. július 03. 16:01
Annyi neje volt, csoda, hogy észrevette a szökést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!