Ukrajna szigorítja a gyerekek ellen szexuális erőszakot elkövetők büntetését

2019. július 11. 22:19

A kémiai kényszerkasztrálásra is lehetőséget biztosít az új törvénymódosítás.

2019. július 11. 22:19

Az ukrán parlament elfogadta azt a törvénymódosítást, amely többek között engedélyezi a gyerekek ellen szexuális erőszakot elkövetők kémiai kasztrálását – írja a Euronews.

A 450 fős parlamentben 247 képviselő szavazta meg az előterjesztést. A módosítás az ilyen esetekben büntetésként előírt 10-15 évig tartó szabadságvesztést kiegészíti a kémiai kényszerkasztrálás lehetőségével.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2019. július 12. 13:35
Simán felakasztani az ilyen perverz sejthalmazokat.
KötőDániell
2019. július 12. 11:39
Júniusban egy állat Odesszában ölt meg egy 11 éves kislányt, a testét ez emésztőgödörben talàlták meg. Az elkövető családja aktívan részt vett a gyerek felkutatásában. De állítólag tudtak arról hogy a családtagjaik gyilkolászott. Sajnos az ukrán rendőrség velejéig korrupt, egymást is gyilkolják, az ügyészek, törvényszéki szakértők fakadnak nekik. A tavaly egy fiatal rendőr őt találtak összevetve, kék-zöld foltokkal, véraláfutásokkal a nyakán, csomókban kitépett hajjal. Belehalt a sérüléseibe. A törvényszéki orvos hivatalos közleményben azt állította: epilepsziás roham végzett vele.
világbéka
2019. július 12. 09:32
Amellett, hogy maximálisan egyetértek, kíváncsian várom a haladó elfogadó befogadó nyugat sikítását. Ilyen törvénnyel mit kezd az eu meg a sargentini meg a botmixeres?
villogókékfog
2019. július 12. 09:22
A helyi sajtóban olvastam, hogy a főügyész egy oroszbarátnak tartott tévé csatorna összes dolgozóját megfenyegette, hogyha merik sugározni Oliver Stone filmjét a Kijevi 2014-es eseményekről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!