Köszönik az európai szocik a fideszes jelöltek elakasztását

2019. július 13. 08:46

„Elértük, hogy elnapolják a szavazást több fideszes jelölt esetében, így nyomás tudunk gyakorolni a frakcióikra, hogy jelöljenek másokat a helyükre” – áll egy belsős euroszoci üzenetben.

2019. július 13. 08:46

Az M1 birtokába került egy email: „Köszönjük a kemény munkát” – ezzel a tárggyal küldte el az Európai Parlament szocialista frakciója a belső használatra szánt e-mailt, amelyben megköszöni szakértőinek, hogy sikerült – ha csak ideiglenesen is – megakadályozni fideszes jelöltek kinevezését a szakbizottságokban. A levelet több mint száz európai parlamenti e-mailcímre küldték ki, valamennyien az Európai Szocialisták által fizetett szakértők. Egy magyar név is szerepel a listán, Simon Zoltáné, aki régóta a frakció szakértője.

A levél írói úgy fogalmaztak, „elégedettek lehetünk az elért eredménnyel, hiszen nem csupán azt sikerült megoldani, hogy minden szakbizottságban karanténba zárjuk a számunkra nem megfelelő jelölteket, hanem sikerült megakadályozni a foglalkoztatási bizottságban a lengyel kormánypárti jelölt kinevezését is. Emellett elértük, hogy elnapolják a szavazást több fideszes jelölt esetében, így nyomás tudunk gyakorolni a frakcióikra, hogy jelöljenek másokat a helyükre”.

(MTI)

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakÍr
2019. július 15. 00:01
Csak egy dolgot hagytok figyelmen kívül feleim(költői túlzás): az országot az vezesse, aki rátermettebb, és alkalmasabb. Egyéb picsogások hátrébb :) Drága kis hülyéim, az orbi nélkül már megettek volna, kilóra meg négyzetméterre. Ha holnap reggel, a Hősök terén nyilvános emberáldozatokat tartanának(személytől függetlenül), azzal még át lehetne esetleg az ellenzék táborába csábítani engem. Amúgy kilátástalan! Kommunista, és ügynöki múlt? A jelen a fontos:"nem az számít, honnan jöttél, hanem hogy merre mész tovább", továbbá pont a haladárok részéről illetlen felvetés ez :) Arról nem beszélve, hogy a pártállam valódi főfunkciós faszkalapjai a mai napig kiemelt nyugdíjjal, és mentelmi joggal rendelkeznek, már akivel a lelkiismeret meg a drogok nem végeztek. Nincsenek sokan, nekünk meg van még időnk. Meg annyi pénzünk is, hogy támogassuk azt, hogy kiélvezhessék utolsó perceiket:) "A minden szívet alkotó itélhet csak felettünk, csak őneki felfogható, mily rugó hajtja tettünk. Állj s némán nézd a mérleget: nyelvével nem mi bánunk; bukásaink jól ismered, de nem, ha ellenálltunk."
puszika
2019. július 14. 15:36
Valami nagy kaka lehet nálad a palacsintában.Gyurcsányék a szocik a momósok de még az az egy szem jobbikos is Brüsszelnek nyal! Pedig elhiheted ,ha valaki tudja merre kel a nyelvet öltögetni az Gyurcsány meg az ő Klárikája. Ja meg persze te is,kár tagadnod!!
doncamillo
2019. július 14. 12:39
Szemét hazaáruló banda! Nem leszünk gyarmat soha!!
néhai Ch.Pilot
2019. július 14. 11:31
A "felkasztásukért" pedig örömtüzet is gyújtanának, díjakat osztogatnának, piros betűs ünnepet iktatnának a naptárba - ismervén az európai szocikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!