Szemét, patkányok és hajléktalanok: mi történik Los Angelesben?

2019. június 02. 11:23

Los Angeles városa egy hatalmas szemétlerakóvá változott – írja a Los Angeles Times újságírója.

2019. június 02. 11:23

Steve Lopez arról ír, hogy Los Angeles belvárosában amint eltakarítják az egyik utcáról a büdös szemetet, addigra két utcával odább önt el mindent a szemét. 

„Ez a 21. század, a világ egyik legerősebb gazdaságának az egyik legnagyobb városa, vagy valaki visszapörgette az időt pár száz évvel?” – teszi fel a kérdést a szerző.

Lopez szerint ezrek laknak az utcán, sokuk mentális problémákkal küzd, de fizikai betegségeik is vannak, például a tífusz. A járdákat sátrak terítik be: „Most olyanok az utcák, mintha kukák, vagy még inkább vécék lennének.”

Steve Lopez megjegyzi: amikor megkereste a városházát, úgy kezelték, mint egy szimpla panasztevőt, és úgy tettek, mintha maguktól nem szembesülnének a problémával. A Los Angeles Times munkatársa szerint nyomás alatt kell tartani az önkormányzatot, hogy végre kezelje a szemétválságot.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat_OS
2019. június 04. 06:36
Mondjuk lófaszt szemét válság van, illegális bevándorlás (és sanctuary city) válság van
mdave88
2019. június 02. 21:12
Minden tartósan Demokraták által kormányzott nagyváros egy szarfészek: San Francisco, Detroit, Chicago, New York ... Magas bűnözés, csövesek, emberi ürülék és drogos tűk az utcákon.
nemecsekerno_007
2019. június 02. 17:46
Ez durva...
nemecsekerno_007
2019. június 02. 17:41
Gondolom a Szilícium völgyben nincs ilyen probléma...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!