Franciaországi étterem lett a világ legjobbja

2019. június 26. 12:22

Az Azúr-parti Mirazur kapta idén a brit Restaurant szakfolyóirat kitüntetését.

2019. június 26. 12:22

A Mirazurt egy argentin séf, Mauro Colagreco vezeti, akinek munkáját három Michelin-csillaggal ismerték el. A francia Riviérán, az Azúr-parton működő Mirazurt nem csak ételeiért, hanem a tengerre nyíló kilátásáért és háromszintes zöldségkertjéért is dicsérik.

A szingapúri gálán a világ legjobb női séfjének járó elismerést a mexikói Daniela Soto-Innes nyerte el, aki a New York-i Cosme és Atla éttermeket vezeti – számol be az idei díjátadóról az Euronews.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!