Már nagyban készül az Eurovízióra a genderfluid francia induló

2019. május 12. 10:33

Egy túlsúlyos és egy siket táncosnő kíséri majd. Pillantson be a próbába!

2019. május 12. 10:33

Péntek délután tartotta meg első próbáját Bilal Hassani, a marokkói származású, genderfluid énekes, aki Franciaországot fogja képviselni az idén Tel-Avivban megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon Roi (Király) című dalával. A bukmékerek szerint Hassani egyre nagyobb esélye van a győzelemre.

A 20minutes.fr riportere megnézhette Hassani próbáját. A dal az elfogadásról szól, Hassanit két táncosnő kíséri majd, egyikük túlsúlyos, a másik hallássérült. „Csupán te választhatod meg, ki vagy" – többek között ez a mondat lesz olvasható a kivetítőn az előadás alatt. 

A túlsúlyos táncosnő, a 16 éves, amerikai Liz Howell elmondta: egészen addig nem hallott az Eurovíziós Dalfesztiválról, amíg Hassani csapata meg nem kereste, hogy vegyen részt a produkcióban. Howell ötéves kora óta táncol, túlsúlya miatt sokan bántották.

 

 

A másik táncosnő, a tajvani Lin Chang Lan szintén most hallott először az európai dalversenyről, ő húszéves korában kezdett táncolni, elmondása szerint az emberek nem hittek benne, mivel siket. Részvételével azt akarja bizonyítani, hogy igenis képes táncosként megállni a helyét. 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2019. május 14. 08:51
Jól megmagyaráztam az előbb, hogy most még röhögünk, de nem kéne, mert tudjuk, hogy az ilyen hülyeségekből mi szokott lenni. De közben megnéztem a filmet is. Baszki :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ahogy a dagadt csaj komolyan teszi a dolgát. A közönségnek rohadt nagy önuralom kell majd, hogy ne szakadjon meg a röhögéstől. Komolyan Monthy Pytonba illő abszurd jelenet. :-))
bunko_jobbos
2019. május 14. 08:47
Ez pont olyan, mint a Szovjeunióban: előre lehet tudni, hogy ki nyer. Aki megfelel az épp aktuális politikai irányelveknek. Az a baj, hogy most röhögünk, de a komcsikon is röhögtünk, hogy hülyék, mert nem működhet. Tényleg nem működött, de mi sem röhögtünk aztán.
Fóbia
2019. május 13. 18:50
A siket és a vak zenekart alapit. Megy a buli és a vak kérdez. Táncolnak e már? A siket visszakérdez- Miért tán már játszunk?
Jason Bourne
2019. május 13. 12:05
A genderfluid az a buzi újbeszélül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!