Kevin Spacey visszatért

2018. december 25. 09:47

Frank Underwood modorában utalgat az őt érintő, karrierjét ellehetetlenítő botrányokra.

2018. december 25. 09:47

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2018. december 29. 01:12
Ebben a 3 perces videóban több az érdemi színjátszás, mint a legtöbb mozifilmben összesen, amit újabban vetítenek.
biga0771
2018. december 27. 07:06
Nagyon jó színész ! A többit letoj.om !
szala44
2018. december 26. 18:06
[--_-_-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/CityGirls
Szittya Attila Bendegúz
2018. december 25. 12:51
Na most van az, hogy én is szeretném alkalmazni a "válasszuk ketté az egyént a művésztől" nézetet Spacey esetében. Szerintem (és még néhány százmillió szerint) ő egy zseniális színész. Az, hogy milyen ember, nem tudom szóbeszédek, pletykák alapján megítélni. Azt tuti, hogy embert nem ölt... pedig sok széplelkű még a gyerekgyilkosok estén is a mentőkörülményeket keresik, sőt egyes széplelkű nők még hozzájuk is mennek, és együtt is élnek velük, egészen addig, amíg a "nagy mackó" egy széklábban szét nem veri a fejüket. Spacey nem egy gyilkos, de valóban lehet, hogy egy fiatalkorút megrontó perverz valaki... kérdés persze, hogy miért nem keresik az illető fiatalkorú anyjának, apjának, gondviselőjének felelősségét az adott ügyben? Egy tizenéves srác mit keres felnőtt férfiak buliján? Ki, miért engedte oda egyedül? Nem akarom kisebbíteni a pedofil bűnök súlyát, sőt. Igazából nagyon fájlalom, hogy Spacey ilyesmibe keveredett. Most vezekelt érte a mellőzöttséggel, és ez talán egyesek szerint túl kevés volt. Nehéz megítélni. Viszont azt nagyon sajnálnám, ha teljesen eltűnne a filmvászonról, mert borzasztóan tehetséges művész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!