Elkészült a Santa baby feminista változata

2018. december 23. 17:24

Az énekesnő ékszereket nem kér, csak azt, ne fogdossák meg a munkahelyén.

2018. december 23. 17:24

A Santa baby című sláger feminista átiratát készítették el Jimmy Fallon legutóbbi late-night showjában. Az átdolgozott szövegű klasszikusban így elhangzik, hogy egy „nő is meg tudja venni a saját dolgait” és az is, „a nő legjobb barátja az egyenlő fizetés”. A szórakoztató műsorban előadott dalban szót ejtenek a metooról is, mikor az énekesnő kifejti: szeretné biztosra venni, hogy nem fogják megfogdosni munkahelyén. 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2018. december 24. 22:49
Na de mi a baj ezzel a klippel? Ez kabaré, nekem tetszik!
Redrum
2018. december 24. 04:00
Jajj Miley, mennyire igazad van, az a rohadt szexizmus, csak az ne lenne, harcolj ellene keményen továbbra is, úgy, mint itt: https://youtu.be/My2FRPA3Gf8
Ekerot
2018. december 23. 19:17
ez némiképp furán hangzik az ondószagú szájából, akit a zeneipar eddig is a végsőkig prostituált, hogy beteg és rothasztó ideológiáit terjessze zenének önkényesen titulált virnyákolásaival, de úgy tűnik, még egy bőrt le lehet húzni erről a szerencsétlenről...
röviden
2018. december 23. 18:43
Ez az igazi szórakoztatva nevelés. :) Ha lett volna nálunk tévé, amikor a Selejt bosszúját, vagy az Állami áruházat forgatták, ilyeneket énekeltek volna a békeharcról meg az munkás-paraszt szövetségről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!