Elhunyt George H.W. Bush

2018. december 01. 06:40

A volt amerikai elnök kilencvennégy éves volt.

2018. december 01. 06:40

Elhunyt pénteken késő este George H.W. Bush volt amerikai elnök hivatalos bejelentések szerint. Kilencvennégy éves volt.

George H.W. Bush volt az Egyesült Államok 41. elnöke, 1989-tól 1993-ig töltötte be a hivatalt. Mindeddig a leghosszabb ideig élő amerikai elnök. Hivatali idejére esett a Szovjetunió összeomlása, a hidegháború vége, és irányítása alatt indult meg az első iraki háború – Kuvait felszabadítására – 1991 elején.

(MTI)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2018. december 01. 16:51
Isten adjon neki nyugodalmat.
forsteandretredjemann
2018. december 01. 12:01
Nyugodjon békében.
OberEnnsinnen
2018. december 01. 11:39
A Koponya és Csontok titkos társaság tagja volt. A jelöltnek egy újjászületési procedúrán kell részt vennie, melynek elején egy iszappal teli medencében meztelenül fürdik, az összes egyetemista tag jelenlétében. Ezt követően jön a vallatás, ahol a legszemélyesebb és legkínosabb kérdésre is gondolkodás nélkül azonnal, őszintén kell felelnie, majd új ruhát és új nevet kap és betekintést nyer a társaság házi múzeumába... ...Adtak csontokat, koponyákat a világnak, ebből a legtöbbet. Lehet, persze, hogy jót akart. Ám, az ördög kikövezett útjai is rózsákkal vannak hintve. Késleltetett-csúsztatott - ám annál biztosabb - halálos rózsákkal. Mindig a szabadságról beszélt. Amit - tőrőlmetszett WASP-ként ide-vagy oda, hogy, hogy nem - számára is a Jew York-Jewshington tengely szabott meg. Nyilván egyszer-kétszer úri - vagy nem úri - módon jóindulatú figyelmeztetést kapott, és hirtelen megvilágosodott... Szóval, George, a csontokat és koponyákat, bocs, ne haragudj, nem köszönjük meg nektek. És neked sem. És a fiadnak főként nem. Vesztettetek. Óriásit. Amilyet a világ még nem látott. Mindezt miért is? Csak, mert pár ezer hazug világjobbító - héberül Tikkun Olam - legyőzött benneteket. Térden csúszva hajtottátok végre a "világ jobbítását". De a bálnákat sosem mertétek megkérdezni, mert szarjancsik voltatok. És vagytok.
Rugo
2018. december 01. 09:35
Már csak az előember, háborús bűnös fia okán is a pokolban a helye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!