Így tüntetnek a balos egyetemisták a jobbos újságíró ellen

2018. november 14. 15:34

Ben Shapiro az Ohio-i Állami Egyetemen mondott beszédet, a tiltakozók hozták a megszokott színvonalat.

2018. november 14. 15:34

Ben Shapiro, a Daily Wire alapító-főszerkesztője, ismert jobboldali publicista a Young America's Foundation meghívására érkezett az Ohio-i Állami Egyetemre előadni. 

A szélsőbalos hallgatók olyan jelszavakkal tiltkoztak ellene, mint „Reagan halott, John McCain halott”, illetve „Idősebb Bush halott”, majd rájöttek, hogy idősebb Bush, azaz George H.W. Bush még él. Úgyszintén igen szofisztikált tartalmat fejezett ki a „fuck Ben Shapiro” jelszava, amire Shapiro azt válaszolta: „kösz, nem, házas vagyok”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2018. november 18. 09:38
Már egy cionista zsidó sem jó az antifának?
1000bocs
2018. november 15. 20:38
ezt teszi a baloldali agymosás egyébként gondtalanul élő fiatalokkal,aiknek minden lehetőségük meg lenne hogy felelősségteljes és nagy tudású felnőttekké váljanak. E helyett szobordöntögető, könyvégető, cenzúrázó, történelemhamisító és agresszív seggfejek lesznek belőlük, akik az egész világot gyűlölik amiért az nem ért egyet a hülyeségeikkel. A baloldali ideológia rák az emberi humánumon, rendes emberekből gyűlölködő korcsot csinál, reményteli fiatalokból idiótát.
balsors
2018. november 14. 20:37
Sivalkodás felsőfokon.
atila68
2018. november 14. 20:30
Ezúttal is igazolást nyert, hogy van egy része a világnak ami megérett a pusztulásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!