Megérkezett Izraelbe Orbán Viktor

2018. július 18. 20:58

A kormányfő csütörtökön tárgyal négyszemközt Benjamin Netanjahuval.

2018. július 18. 20:58

Hivatalos látogatásra érkezett Izraelbe a magyar kormányfő szerdán, ahol Benjamin Netanjahu miniszterelnökkel és Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével is tárgyal.

Négyszemközti megbeszélés a két kormányfő előtt legelőször csütörtökön délelőtt lesz. Ezt követően plenáris tárgyalásra kerül sor, melyen részt vesz Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is.

Szintén csütörtökön a miniszterelnök találkozik Reuven Rivlin izraeli elnökkel, és további, Magyarországhoz kötődő és magyar származású izraeli személyiségekkel.

Ezek mellett Jeruzsálemben Orbán David Lau askenázi főrabbival találkozik, felkeresi a Jad Vasem emlékközpontot, majd fát ültet a Nemzetek Ligetében.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2018. július 20. 10:59
Tényleg nem lehet egy lapon említeni az öt gyermekes édesanyát, aki Szolnokon született és élt, ami ugye egy város, akárcsak Szeged, Trumpnéval ellentétben nem háziasszony, hanem jogász a gyermekei mellett is. A gödöllői egyetemen is oktatott. És nem mellesleg az Aranykalászos Gazdatanfolyamot is elvégezte. Vagyis nem divatlapok nézegetésével tölti, töltötte az idejét, mint saját bevallása szerint, Trumpné. Nincs feltöltve a szája, nem plasztikáztatta meg a szemét és a melle sem szilikon a valódinál pár köbcentiméternél nagyobb implantátum, vagyis egy gumilabda. Nem is csoda, hogy Melania nincs a topon: az elmúlt hónapokban három nőről is kiderült, hogy viszonyt folytatott a férjével, mialatt ő a közös gyermeküket várta - ha igazak, ha nem a híresztelések, ezek nyilvánvalóan rányomják a bélyegüket a hangulatára.
realista
2018. július 18. 22:32
"Megérkezett Izraelbe Orbán Viktor" Alijázott?
még fokozza
2018. július 18. 21:47
Ezzel a repülővel könnyebb kivinni a pénzt a haveroknak. Nem nézegeti az a sok turista.
zakar zoltán béla
2018. július 18. 21:43
Nini, a lépcsőn két valódi ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!