Tízezrek tüntettek Örményországban

2018. április 23. 13:46

A tüntetésen ellenzéki vezetőket tartóztattak le, az akciót az EU is elítélte.

2018. április 23. 13:46

Vasárnap is folytatódtak a tüntetések Jerevánban, ahol ismét több tízezer örmény vonult fel a városközpontban – adta hírül az Euronews. A tüntetésen 3 ellenzéki vezetőt és mintegy 230 demonstrálót letartóztattak a rendőrök. Az akciót az Európai Unió elítélte. A tüntetők az újonnan beiktatott kormányfő, Szerzs Szargszjan lemondását követelik. 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseboszkiraly
2018. április 24. 20:37
Általában a sztrájkok valamilyen jövedelmi, szociális stb. de korlátozott célúak. Nem kormánybuktatók, vagy ha igen akkor van tüntetés is. A francia az előbbi kategória.
gxcapril
2018. április 23. 14:18
Milyen erdekes, hogy ezek a nagyszabasu "kormanybuktato tuntetesed" mindig csak Kozep-Kelet Europaban, valamint Oroszorszag korzeteben vannak. Valahogy Nemetorszagban, Franciaorszagban, stb... soha nem kovetelik a kormany lemondasat.... nyugaton, valamilyen titokzatos modon a Helsinki Bizottsag, TASZ, stb nem olyan aktiv mint itt errefele....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!