Meztelen fotók miatt tartóztatták le Missouri kormányzóját

2018. február 23. 08:39

A kormányzó szeretője nem tudott a képekről, a vallomást pedig az volt férj vette fel, szintén a nő tudta nélkül.

2018. február 23. 08:39

Letartóztatták Missouri kormányzóját csütörtökön, mert 2015 márciusában engedély nélkül készített meztelen fotókat egy nőről anélkül, hogy a nő beleegyezett volna. Az eset még azelőtt történt, hogy Eric Greitens kormányzó lett.

Az asszony az exférjének mondta el, hogy viszonya volt a kormányzóval, aki titokban fotókat készített róla, amikor neki be volt kötve a szeme, meg volt kötözve és meztelen volt. Az exférj felvette ezt a beszélgetést – szintén a nő tudta nélkül.

Eric Greitens arra használta a képeket, hogy ezzel félemlítse meg régi szeretőjét, nehogy a nő nyilvánosságra hozza a viszonyukat. A kormányzó tagadta a zsarolási vádakat, de bevallotta, hogy kapcsolata volt a nővel.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. február 25. 05:03
Meztelen fotók miatt mi? Az nem bűncselekmény. Annál azért jóval több történt. Már megint bolond a címadó mandineres. Előbb talán olvasná el a cikket, mielőtt címet ad neki!
voltospultos
2018. február 24. 10:58
Miért nem lehet tudomásul venni, hogy egy normális férfi terjeszteni akarja a génkészletét és ehhez nőstények kellenek? Lehet itt hablatyolni fennkölt, magasztos ideológiákról, házasság szentségéről, feminizmusról, ez akkor is így van. Lehet, hogy a pocakos, kígyóvállú töpörtyűk irígykednek az alfahímekre, de hát: La donna mobile! Ahogy a herceg kornyikálja. Mellesleg az opera egy infantilis műfaj.
illesl
2018. február 23. 21:24
Bezzeg, ha a nő férje lett volna a kormányzó férfi szeretője, micsoda haladó dolog lett volna!. Lehet, hogy együtt káming outoltak volna....
Mich
2018. február 23. 11:44
Itt van a kutya elásva: "Previously a Democrat, he announced his candidacy for governor as a Republican, campaigning on a platform centered around ethics reform. Positioning himself as a conservative outsider, his campaign drew significant comparison to the presidential campaign of Donald Trump." /Wiki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!