Lövöldözés volt a Nemzetbiztonsági Ügynökség központjában

2018. február 14. 17:01

Bár az FBI már közölte, hogy „uralja a helyzetet”, továbbra is rengeteg a kérdőjel a Fort Meade-ben történt támadással kapcsolatban.

2018. február 14. 17:01

Lövöldözés volt szerda délelőtt a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) központjában, egy rendőr megsebesült. 

A merénylet a marylandi Fort Meade-ben lévő hírszerzési központ egyik kapujánál történt, az NBC televízió által sugárzott légi felvételek tanúsága szerint egy fekete terepjáró hajtott a zárt kapu előtti korlátokba. 

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Twitter-bejegyzésben közölte, hogy „uralja a helyzetet”, több részletet azonban nem hozott nyilvánosságra, így egyelőre azt sem tudni, hogy ki nyitott tüzet: a terepjáró vezetője vagy a biztonsági őrök. Az NBC televízió információi szerint a sofőrt letartóztatták. 

A The Washington Post című lap – Fort Meade rendőrségi szóvivőjére hivatkozva – azt közölte: a lövöldözésben egy rendőr sebesült meg. Őt kórházba szállították, sérülése nem életveszélyes. 

Lindsay Walters, a Fehér Ház szóvivője közleményben jelentette be, hogy Donald Trump elnököt tájékoztatták az incidensről. Hasonlóképpen tájékoztatták Kirstjen Nielsen belbiztonsági minisztert is.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. február 15. 11:39
Ez a Soros nem nyugszik. Állítsák már meg!
balbako_
2018. február 14. 19:05
Nemzet Bizonytalanság?
Büdöskomcsik
2018. február 14. 18:22
Azért a cimben érdemes lenne utalni arra, hogy nem nálunk lűdöztek a bolsevikok.
Berecskereki
2018. február 14. 18:12
A demokraták babot reggeliztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!