Három asztronauta jött vissza az űrből

2018. február 28. 09:57

A Szojuz űrhajó három űrhajóssal a fedélzetén landolt Kazahsztánban.

2018. február 28. 09:57

Sikeresen landolt Kazahsztánban az a Szojuz űrhajó, amely a Nemzetközi Űrállomás legénységének három tagját hozta vissza a Földre – írja a Euronews. Az amerikai Joe Acaba és Mark Vande Hei, illetve az orosz Alekszander Miszurkin 168 napot töltött az űrben, ahol megjavították az állomás egyik robotkarját.

A Nemzetközi Űrállomás fedélzetén jelenleg hárman tartózkodnak. A parancsnokságot az orosz Anton Skaplerov vette át. Rajta kívül még az amerikai Scott Tingle és a japán Kanai Norisige dolgozik az űrállomáson. A Euronews cikképől kiderül, hogy március elején három újabb ember utazik majd a 400 kilométeres magasságban keringő űrállomásra.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. március 01. 09:55
"Három asztronauta jött vissza az űrből" - írják. Ez sajnos olyan, mint az, hogy egykor már nem volt hír, ha egy kutya megharap egy postást, ahhoz képest, hogy a postás harap meg egy kutyát. Vagyis most ez a hír: "Kettő indult, de három asztronauta jött vissza az űrből"
nick89
2018. február 28. 10:09
Fellőni helyettük 1000 magyar politikust! És 1000 Újdöbrögit! gyurcsányit elsőnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!