„Rasszista” melltű miatt támadják Kent hercegnőjét

2017. december 23. 16:20

Már a bross sem politikailag korrekt.

2017. december 23. 16:20

Rasszista melltűt viselt szerdán, egy ebédre menet Kent hercegnője, ezért elnézést kér az angol királyi család tagja – írja a CNN

Michael hercegnő ruháján ugyanis egy aranyozott szerecsen virított az ebédnél, amin jelen volt Harry herceg jegyese, Meghan Markle. Az amerikai színésznő már korábban írt arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, amiért fehér apja és fekete anyja van. 

Az aranyozott szerecsent ajándékba kapta a hercegnő, és eddig már számtalanszor viselte minden probléma nélkül, de képviselője szerint elnézést kér, ha bárkit is megbántott vele. 

Az aranyozott szerecsenek külön iparművészeti irányzatot képviselnek, amelyet azonban ma már rasszistának tart a progresszív ortodoxia.

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betamás89
2017. december 26. 11:57
Engem az zavar, hogy egy ilyen vádra mindenki lemegy kutyába. Pl: Amikor azt írták rá a polóra, hogy "Eeny meeny miny moe", azzal vádolták az üzletláncot, hogy ennek az a folytatása, hogy "catch a niger by the toe" és ezért rasszista. Rögtön visszavonták a polókat. Amikor a Pepsi megjelentetett egy reklámot, amelyben egy tűntetés szerepelt, az is rasszista volt, mert az ellenzők szerint ez a "Black lives matter mozgalmat" relativizálta. Erre a Pepsi bevonta a reklámot. Mostmeg a hercegnő. Arra lenne szükség, hogy végre valaki mondja meg: Elmentek ti a büdös picsába ! Én nem hátrálok meg ! Nem arról van szó, én is mélyen elitélem, azt, ha valakit a bőre színe miatt nem engednek, hogy leüljön a buszon ahova akar, vagy nem engednek egyetemre, vagy nem engednek szavazni. Viszont ami most folyik itt, az a pofátlanság netovábbja !
voltospultos
2017. december 25. 14:55
Mi lett volna, ha Diana életben marad? Ül Harry király a trónon, egyszer csak beállít egy burmusz viselő, barna bőrű, szakállas csávó, hogy szevasz tesó. Ezt még megúszták Szőrék.
atila68
2017. december 24. 23:21
Nyugat Európa megérett a pusztulásra. Bárki aki úgy érzi szüksége van rá várja a keresztény keleti blokk.
luisbathhelena
2017. december 24. 20:11
Amúgy nem értem a műhisztériát. A történelem eddigi leggazdagabb embere egy mali néger császár volt a középkorban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!