Büszke rá: aláírta az új amerikai adótörvényt Donald Trump

2017. december 22. 18:07

Aláírta pénteken, Washingtonban a republikánusok e héten megszavazott, jelentős adócsökkentést tartalmazó adótörvényét Donald Trump amerikai elnök. Szerinte a vállalatok meg fognak őrülni a törvényért.

2017. december 22. 18:07

Donald Trump amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban helyi idő szerint pénteken délelőtt aláírta a törvényhozás által a héten elfogadott adótörvényt, amely Trump legnagyobb törvényhozási győzelme elnöksége első évében.

Az elnök a Fehér Ház Ovális Irodájában, újságírók jelenlétében szignálta a másfélezer milliárd dolláros adócsökkentést előirányzó törvényt.

Olvassa el ezt is: Nem a gazdagoknak kedvez a Trump-féle adócsökkentés

„Nagyon, nagyon büszke vagyok rá” – mondta az újságíróknak, és hozzátette, hogy a törvényben „fantasztikus dolgok” vannak a vállalkozások, a dolgozó emberek, a középosztály és mindazok számára, akik munkahelyeket teremtenek. Úgy fogalmazott: a vállalatok „megőrülnek majd” ezért a törvényért.

Trump ezzel egyidejűleg aláírta azt a kongresszus által csütörtök este elfogadott törvényt, amely biztosítja a szövetségi kormányzat finanszírozását január közepéig, majd floridai birtokára indult, ahol a karácsonyi ünnepeket tölti.

(MTI)

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. december 22. 21:30
A kisemberek elnöke :DDD
repulok
2017. december 22. 18:55
Az adó szent dolog. Annyira tisztelem, hogy betartom vele a három lépes távolságot...
USS Angel
2017. december 22. 18:10
Orbán után Trump is az adócsökkentés útjára lépett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!