Trump: „Amerika készen áll porig rombolni Észak-Koreát”

2017. szeptember 20. 09:05

A rakétaember öngyilkos missziót vezet maga és rezsime ellen – hangoztatta Trump az ENSZ-közgyűlésen tartott beszédében.

2017. szeptember 20. 09:05

Washington kész porig rombolni Észak-Koreát, ha „rakétaember” Kim Dzsong Un folytatja provokációit – mondta Donald Trump a keddi ENSZ-közgyűlésen. Az amerikai elnök teljes beszédét közvetítette és fordította az Euronews magyar oldala

Donald Trump harcias beszédében a szabadságról és a biztonságról beszélt, ami megilleti a jövő gyermekeit is. Véleménye szerint az USA kénytelen lesz fellépni Észak-Korea ellen, ha Phenjan tovább folytatja nukleáris provokációját. A rakétaember öngyilkos missziót vezet maga és rezsime ellen – hangoztatta Trump. 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. szeptember 21. 01:09
Majdnem minden amerikai elnöknek kell háború.
Morgen
2017. szeptember 20. 22:34
Ott kellene kormányt váltani, nem? Ártatlan embereket nem kellene földönfutóvá tenni! Ha jól sejtem, vannak, vagy huszonöt millióan!! Eddig mindent meg tudtak oldani, bárkit ki tudtak iktatni, most mi lenne, ha odaküldenék a Goodfriendet, hátha meghonosítaná ott is a demokráciát. Ja, hogy még az "ügyvivő úr" sem tudja, hogy esetleg egy újabb "Vietnamban" találná-e magát, netán gatyát sem váltana, máris kívül találná magát, jobb esetben??? Különben meg most azért kell háborúzni, nehogy Moszkva meg Peking ?
Tatulus
2017. szeptember 20. 17:41
Emlékszem, anno - az amerikai légtérsértéseknél a rádió bemondta "A kínai kormány nagykövete (ez nem biztos) az 5625. (a nagyságrend bizonyos) komoly figyelmeztetést adta át az amerikai kormánynak " Mindenki jót röhögött rajta(persze magában, vagy otthon)!
Lotti
2017. szeptember 20. 17:34
Vénségére lehetne annyi élettapasztalata, hogy a sorozatosan ismételgetett - de beváltatlan - fenyegetéssel azt csak gyengíti..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!