Így pusztít a Maria hurrikán

2017. szeptember 20. 07:35

Ötös erősségű vihar sújtja a Karib-térséget.

2017. szeptember 20. 07:35

Újabb hurrikán pusztít a Karibi-térségben. A Mariának keresztelt ötös erősségű vihar már több szigeten söpört végig, ám remélhetőleg hamarosan veszít erejéből. Maria várhatóan szerdán éri el Puerto Ricót, ahol már felkészülten várják – közölte az Euronews.

A hurrikán már Antiguán és Guadeloupe szigetén is áthaladt, utóbbi térségben egy halálos áldozatot hagyva maga után. Jelenlegi értesülések szerint más ember nem vesztette életét a viharban, két eltűntet azonban még keresnek. Az érintett területeken még több szigeten nincsen áramszolgáltatás és teljesen leállt a közlekedés is – írta az oldal. 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2017. szeptember 20. 16:38
Puerto Rico e nélkül is csődben volt már. Ki is nevezték csődbiztosnak az Ukrajnában pénzügyminiszternek "remekül bevált" nőszemélyt. Ayyay-ya-ya-ya-yayy, Puerto Rico! https://www.youtube.com/watch?v=0uREy_Hhnv4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!