Döntő csapást mérhet a Koalíció az Iszlám Államra

2017. július 04. 12:36

Két helyen is betörték a történelmi Rafiqah-falat a Szíriai Demokratikus Erők Rakkában, az Iszlám Állam „fővárosában”. A terroristákra mért mostani csapás közelebb hozta a szervezet teljes kiszorítását a városból.

2017. július 04. 12:36

Az Egyesült Államok által támogatott Szíriai Demokratikus Erők katonái két helyen is áttörték a szíriai Rakka óvárosának falát – jelentette az Euronews.

A Koalíciós Erők mostanra teljesen körbekerítették a terroristákat a szír városban, ám az óvárosba szorult négyezer dzsihadistát egészen idáig nem tudták megközelíteni a katonák. Rakkát 2014-ben nevezte ki az ISIS a kalifátus fővárosának, elfoglalása döntő csapást mérhet a terrorszervezetre. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pakura_mester
2017. július 04. 21:05
A szíriai demokratikus erők csak addig lesznek demokratikusak, ameddig hatalomra nem kerülnek. Szép hagyománya van arrafelé az önkénynek.
Akitlosz
2017. július 04. 17:05
Terroristák a terroristák ellen. Talán a törökök nagyok vágják amerika terrorista kurdjait. Hiába mérnek ezek "döntő csapást", a háborúnak az Iszlám nélkül sem lenne és nem is lesz vége.
3M..
2017. július 04. 15:55
Ezek az erők mitők demokratikusak? Minden akció előtt demokratikusan szavaznak a tervek részleteiről? Mi történik ha nem megy át a szavazás? Új szavazást írnak ki, míg el nem fogadják 2/3-dal, vagy olyankor elég az egyszerű többség is? Komolyabb akciók megindításának elfogadásakor mennyi náluk az érvényességi küszöb? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!