A portlandi ámokfutó korábban is akciózott

2017. május 28. 14:41

Náci karlendítéssel, muszlimellenes és antiszemita kiáltásokkal hívta fel magára a figyelmet egy szélsőjobboldali tüntetésen áprilisban Jeremy Joseph Christian.

2017. május 28. 14:41

„Halál a muszlimokra! Halál a hamis keresztényekre! Halál a zsidókra!” – ordította egy szélsőjobboldaliak által a szólásszabadságért szervezett tüntetésen. A többi résztvevő láthatóan el akart határolódni a férfitől, aki az amerikai forradalmi hadilobogót kötötte a hátára. Az eseményt Mike Bivins újságíró vette fel.

Christian szombat délután tizenéves lányokat szidalmazott egy vonaton. Amikor a többi utas a segítségükre sietett a dühöngő férfi két embert egy késsel halálosan megsebesített

Christian a Portlan Mercury szerint ismert „fehér felsőbbrendűség hívő” volt. Korábban börtönben is ült rablásért és emberrablásért.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. május 29. 07:10
Jé, felsőbbrendűnek képzelte magát? Mint egy muszlim terrorista?
3M..
2017. május 28. 16:05
Amerika az amerikaiaké! Szebb Jövőt!
vigyor
2017. május 28. 15:17
Egyedi eset, pszichés probléma. Csak, hát ebben az esetben még igaz is, ellentétben azokkal az esetekkel, ahol eddig használták a fentieket.
Kanóc
2017. május 28. 15:13
Gulyás Márton fonákja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!