Felszámolták az Iszlám Állam utolsó líbiai bástyáját

2016. december 07. 08:10

Elfoglalták az Iszlám Állam utolsó állásait is a líbiai Szirt városában, amely a dzsihadista szervezet első számú erődítményének számított az észak-afrikai országban.

2016. december 07. 08:10

Újabb fontos állásokat vesztett az Iszlám Állam, ugyanis a líbiai harcosok elfoglalták Szirt városát, amely a dzsihadista szervezet első számú erődítményének számított az észak-afrikai országban.

„Egész Szirt felett megszereztük az ellenőrzést, Istennek hála, nyoma sem maradt az Iszlám Államnak a városban. Néhány szélsőséges maradt mindössze, akiket még el kell fogni, de ez belátható időn belül meg fog történni. Jelenleg aknamentesítés zajlik a településen. Nagyon sok család, nagyon sok gyermek menekült meg így a biztos haláltól” – mondta egy líbiai harcos.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2016. december 09. 09:33
Akkor újabb menekültekre számíthatunk Olaszország felé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!