Obama az FBI-ról: Nem nyomozunk rágalmazások alapján

2016. november 02. 18:50

Obama elnök elítélően nyilatkozott arról, hogy az FBI az elnökválasztás előtt tizenegy nappal újraindította a nyomozást Hillary Clinton emailjeinek ügyében. Az elnök azt mondta, hogy rágalmazások és hiányos információk alapján nem kéne nyomozásokat indítani. Közvélemény-kutatások alapján a nyomozás hatására Donald Trump újra esélyes az elnökségre.

2016. november 02. 18:50

Barack Obama elnök most nyilatkozott először az FBI Hillary Clinton emailjeinek ügyében újraindított nyomozásáról – számol be a CNN. 

AZ elnök a NowThisNews-nak adott interjújában azt mondta, hogy a nyomozások során „nem dolgozunk rágalmazások, nem dolgozunk hiányos információ és nem dolgozunk szivárogtatások alapján”. Obama elmondta, hogy a legutóbbi nyomozás után az FBI és az igazságügyi minisztérium azt állapította meg, hogy habár Clinton hibákat követett el, de nem történt bűncselekmény.  

Aaz FBI tizenegy nappal az amerikai elnökválasztások előtt újraindította a nyomozást a Demokrata Párt elnökjelölt Hillary Clinton magán emailszerverének ügyében. Az ügy nyári lezárásakor a republikánusok, most a demokraták vádolják az FBI-t azzal, hogy politikai döntést hoztak.

Az ügy hatására Donald Trump támogatottsága nőni kezdett és egyes mérések alapján a republikánus jelölt újra esélyes az elnökségre.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2016. november 03. 22:45
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- KOMMENTÁR NÉLKÜL Ki akarják végezni Hillary Clintont david-duke-hidfo-ru A Ku Klux Klán volt vezetője szerint ki kell végezni Hillary Clintont. David Duke azt mondta, zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt az amerikai médiát, és az Amerikai Egyesült Államok nem demokrácia, hanem törzsi alapon igazgatott ország. A Louisiana-i szenátus csütörtöki vitáján David Duke, a Ku Klux Klán volt vezetője azt mondta, azért használja a “CNN Jews” kifejezést a CNN News helyett, mert az amerikai sajtót vérségi alapon zárt közösséget alkotó zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt. Szerinte nem érdemes fejlett demokratikus országként beszélni Amerikáról, mert egyetlen, törzsi alapon működő elitcsoport tartja ellenőrzés alatt a médiát és a pénzintézetek nagy részét. “Az a probléma Amerikával, hogy egy nagyon erős, törzsi alapon szerveződő közösség van domináns helyzetben a médiában és a bankrendszerben. […] Általánosságban véve nem vagyok zsidóellenes, hiszen nem vagyok ellenséges minden zsidóval szemben, ha egyénről van szó. Azoknak a hatalomgyakorlását ellenzem, akik a mi országunk érdekei elé valamilyen más csoportérdeket helyeznek.” – mondta. David Duke korábban Donald Trump támogatójaként jellemezte magát – bár Trump tagadta, hogy bármi köze lenne a Ku Klux Klán volt vezetőjéhez. Duke elmondása szerint egy a rokonokat vérségi alapon befolyásos pozíciókhoz juttató, törzsi alapon szerveződő zsidó közösség manipulálja az USA külpolitikáját, ezért történhet meg az, hogy Hillary Clinton Amerika ellenségeit támogatja, például Szaúd-Arábiát, ami viszont az ISIS-t támogatja és az USA érdekei ellen dolgozik. Duke azt mondta, Hillary Clintont hazaárulásért törvény elé kellene állítani, és “nem kérdéses, hogy az elkövetett bűncselekmények miatt halálbüntetést érdemelne”.
Csigorin
2016. november 03. 10:12
Vagyis Obama megprobalja megmondani es nyiltan befolyasolni mi alapjan inditson eljarast az FBI, es mi alapjan ne? Fasza. Es kozben nem sul ki a szemuk bennunket vadolni kezivezerelt ugyeszseggel.
Dénia
2016. november 03. 07:03
He-he :)
egysegelem
2016. november 03. 00:03
hmm varjunk csak egy pillanatra....photon, neutrino, boson, cosmos....eddig fel sem tunt, hogy frissiteni kell a ban listamat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!