Véget ért az Amerikai Egyetem ellen intézett támadás Kabulban

2016. augusztus 25. 10:06

Lelőtték az Amerikai Egyetem támadóit Kabulban. A merénylőkön kívül meghalt hét diák, három rendőr és három biztonsági őr is.

2016. augusztus 25. 10:06

Helyi idő szerint szerdán este két fegyveres tört be Kabulban az Amerikai Egyetemre – adta hírül az Euronews. Az afgán fővárosban elkövetett merényletben meghalt hét diák, három rendőr és három biztonsági őr is. A hallgatók közül harmincöten, a rendőrök közül kilencen sebesültek meg. Az afgán biztonságiak körülbelül 750 embert mentettek ki kampuszból. A támadókat lelőtték, a támadást eddig egyetlen szervezet sem vállalta magára.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2016. augusztus 25. 10:25
Amerikában nincs elég egyetem ahol lőnek?
Haka Pc
2016. augusztus 25. 10:24
Két támadó megöl három rendőrt, három biztonsági őrt és megsebesít még kilenc rendőrt? Rambó iskolába jártak? Hát hol képezték ki ezeket az állatokat?
gabor7th
2016. augusztus 25. 10:20
Mire jó ez amerikának, hogy egy végtelen háborúban vesz részt, rengeteg pénzt elpazarolva a siker reménye nélkül. Ha kivonulnak az egész kártyavár összeomlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!