Biden: Nem kell komolyan venni Trumpot

2016. augusztus 23. 21:45

Személyesen igyekezett megnyugtatni az amerikai alelnök a balti államokat arról, hogy nem kell komolyan venni Donald Trump NATO-val kapcsolatos kijelentéseit.

2016. augusztus 23. 21:45

A balti államok vezetőinek megnyugtatására lettországi megállót iktatott európai látogatásának programjába az amerikai alelnök. Joe Biden személyesen biztosította a NATO védelméről a térség politikusait Donald Trump korábbi kijelentése miatt, amelyben megkérdőjelezte a katonai szövetség egyik alaptételét, amely szerint ha bármely tagállamot külső támadás ér, akkor a szövetség minden országának kötelessége védelmet nyújtani, mérlegelés nélkül.

Joe Biden szerint nem kell komolyan venni Trump kijelentését, mert a republikánus elnökjelölt talán nem is érti, miről szól a NATO alapszerződésének ötödik cikkelye.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2016. augusztus 24. 09:53
Na, ez a korlátolt ügynök bábú bidé igen megnyugtató, hogy már nem sokáig játssza az eszét.
Csigorin
2016. augusztus 24. 09:25
"balti vezetok"... mit fostok szanalmas kollaborans szolgak, ha netan valtozik a segg, hat majd az ujat nyaljatok.
Kanóc
2016. augusztus 24. 08:33
Ez az alember meg teli gatyával mondja mindezt? Na tessék. Érik a barack, Husszeinék pedig már készülnek a szüretre. Trump csak a kis kezükre akar verni egy nagyot, hogy ne csenjenek.
Sebastian Knight
2016. augusztus 23. 23:55
nem kell komolyan venni Bident
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!