Újabb rendőri túlkapás: földön fekvő férfit lőttek meg Miamiban

2016. július 21. 08:51

A rendőrök lelőttek egy fekete férfit Miamiban, aki kezeit felemelve a földön feküdt. A videóban hallatszik, hogy kéri a rendőröket, ne lőjenek. A megsebesített férfi egy terapeuta, mellette egy autista páciense ült a lövöldözéskor.

2016. július 21. 08:51

A rendőröket egy fegyveres személyhez hívták ki. A helyszínre érkezve viszont két fegyvertelen férfival szemben léptek fel.

A földön fekvő, fekete férfi a karjait felemelve mondta a rendőröknek, hogy fegyvertelenek és kérte, hogy ne lőjenek. Kiabálva azt magyarázta, hogy ő egy terapeuta, mellette pedig egy megijedt autista férfi ül, aki megszökött egy csoportos otthonból és a kezében csak egy játékautó van - derül ki egy telefonos videóból. 

A terapeuta, mint később beszámolt róla, a páciensét féltette, de meglepetésére őt lőtték lábon. A rendőrök a vérző férfit a helyszínen megbilincselték.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 22. 11:02
Ha valakitől félni kell, az USA rendőr az. Tetszés szerint lődöznek le embereket.
Himalája
2016. július 21. 23:27
"A földön fekvő, fekete férfi a karjait felemelve mondta a rendőröknek, hogy fegyvertelenek és kérte, hogy ne lőjenek." Egyébként, háborúban, ha az ellenséges katona fegyvertelenul, feltett kezekkel megadja magát, és ennek ellenére mégis lelövik, akkor az elkovetőket a nemzetközi bíroság háborús bunösként el szokta ítélni. De hát itt ugye nem háborúrol és katonákrol van szo, hanem szolgálatot teljesítő rendőrökről. Ugyhogy nem tudom, mi legyen a véleményem.
Harangláb
2016. július 21. 18:53
Hű ha Magyarországon lőne meg egy rendőr egy cigányt...Azonnal lenne nemzetközi felháborodás, rasszista, fasiszta kórus...
Mich
2016. július 21. 15:47
Ez tiszta ügy, a rendőrök baromságáról - amíg a fekete fajvédők be nem szállnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!