Nincs vége az embercsempészetnek

2016. július 18. 16:37

Migránsok is tagjai az ötfős nemzetközi embercsempész bandának, akiket Ausztriában fogott el a rendőrség a hétvégén. Április óra mintegy száz embert vittek Szlovákiából és Magyarországról Ausztriába.

2016. július 18. 16:37

Nemzetközi csempészbanda tagjait fogták el a hétvégén Ausztriában; az öt gyanúsított április óta mintegy száz embert csempészett be az országba – közölte a burgenlandi rendőrség hétfőn. Az embereket Magyarországról és Szlovákiából vitték Ausztriába, a hatóságok közlése szerint 17-szer fordultak. 

A gyanúsítottak között olyanok is vannak, akik maguk is menekültek vagy menedékkérők. Az öt férfi 23 és 41 év közötti, szíriai, iraki és ausztriai származású. A férfiakat a kismartoni (Eisenstadt) fogdába vitték. A rendőrség az április óta tartó nyomozás során több házkutatást folytatott Bécsben és Alsó-Ausztriában egyaránt. Három járművet, több mobiltelefont és készpénzt foglaltak le. A banda felderítését az osztrák rendőrség a magyar és a szlovák hatóságokkal közösen végezte.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 19. 11:54
100 embert? Borzasztó! És mennyien jutottak be vonattal. Állami segédlettel? Másfélmillióan?
bakafánt
2016. július 19. 11:54
Még hogy nem dolgoznak!!!Az ausztriai származásút valszeg Mokambo Nyererének hívják!
Jobbik Oroszországért Mozgalom
2016. július 19. 00:05
Mutti támogatottsága visszaállt a 2015-ös menekültválság előtti szintre, azt hiszem, Németben már minden rendben van!
Spiltyu
2016. július 19. 00:04
Gondolom majd Magyarországra toloncolják vissza őket, mert itt léptek be az EU-ba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!