Hillary Clinton: Kaine mindazt megtestesíti, amit Trump és Pence nem

2016. július 24. 09:36

Először kampányolt együtt Hillary Clint és alelnökjelöltje, Tim Kaine. A két politikus a Miami Nemzetközi Egyetemen tartott kampánygyűlést, ahol Kaine rögtön elnyerte a hallgatóság szimpátiáját, amikor is spanyolul köszöntötte a megjelenteket, majd beszédében később is többször váltott spanyolra, Floridában ugyanis nagyon magas a spanyolajkúak aránya.

2016. július 24. 09:36

Hillary Clinton, a demokraták várható elnökjelöltje először kampányolt együtt szombaton alelnökjelöltjével, Tim Kaine-nel. A floridai metropolisz, Miami Nemzetközi Egyetemén tartotta első közös kampánygyűlését Clinton és Kaine. Az alelnökjelölt már első szavaival megnyerte magának a résztvevők rokonszenvét. „Bienvenidos a todos!” – köszöntötte spanyolul az egybegyűlteket, akik hangos éljenzéssel fogadták a gesztust.

Kaine számára fontosabb a cselekvés, mint az, hogy az újságok címlapjain szerepeljen – húzta alá Hillary Clinton alelnökjelöltjét bemutatva. Tim Kaine „mindazt megtestesíti, amit Donald Trump és Mike Pence nem” – fogalmazott Hillary Clinton a Republikánus Párt elnökjelöltjére és annak alelnök-jelöltjére utalva, hozzátéve, hogy Tim Kaine „alkalmas és készen áll arra, hogy már az első napon érdemi munkát végezzen”.

Szeretek jó ügyekért harcolni” – mondta beszédében az 58 éves Kaine, amikor röviden felidézte a hallgatóságnak az eddigi politikai pályafutását. Beszédében érintette a Clinton számára kedves kampánytémát, a gazdaságot is. „Az amerikai gazdaság mindenki, és nem csak a felső tízezer javára fog működni” – mondta, s beszédében időnként spanyol nyelvre váltott, tekintettel arra, hogy Floridában rendkívül magas a spanyolajkúak lélekszáma. Ez a réteg fontos szavazótábora mindkét pártnak.

Hillary Clinton pénteken este Twitter-üzenetben jelentette be, hogy Tim Kaine lesz az alelnökjelöltje.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebastian Knight
2016. július 25. 01:55
citizen kaine
Akitlosz
2016. július 24. 17:27
"Floridában ugyanis nagyon magas a spanyolajkúak aránya." Florida régen Spanyolországhoz tartozott. Még szerencse, hogy a határok sérthetetlenek a bugyuta liberális dogma szerint.
Türelem
2016. július 24. 11:12
Csak a tények kedvéért. Az USA-ban a közelmúltban készült egy tanulmány, amely szerint a gazdagok szemérmetlenül tovább gyarapodtak, miközben tovább nőtt a szegénység. Az meg ugye mindenki előtt ismert, hogy Clinton a pénzügyi lobbik kijárója, képviselője, ezek finanszírozzák a kampányát. Kaine pusztán taktikai okokból lett az alelnök jelöltje, beszél spanyolul, ismeri Délt. Kaine ugyanolyan demagóg, mint Trump, "Somos americanos todos", bájolta el a hallgatóit. Játék az érzelmi húrokon, vagyis ugyanazt a metodikát követik, mint Trump és csapata, miközben vágják az ellenfelet. De ha már a tényeket nézzük, Clintonnak oroszlánrésze volt a terrorizmus kialakulásában, Líbia bedöntésében, az arab tavasz, Európára is végzetes jövőt hozó elindításában. Isten óvja Európát és Amerikát Clintontól, klánjától.
péterx
2016. július 24. 10:32
De jó , hogy nem olyanok !...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!