Elszabadult a Black Lives Matter: leszúrtak egy rendőrt a Hyde Parkban

2016. július 20. 15:19

A londoni Hyde Parkban összecsaptak a Black Lives Matter fekete mozgalom aktivistái a rendőrökkel. A küzdelem során egy rendőrt leszúrtak, de mások is kórházba kerültek szúrt sebekkel.

2016. július 20. 15:19

Egy rendőrt és három fiatalt leszúrtak a londoni Hyde Parkban, amikor a Black Lives Matter aktivistái késekkel és üvegekkel a rendőrökre támadtak – számol be a BBC, valamint az Evening Standard. A sérültek a kórházba kerültek, életveszélyről nem érkezett hír.

Eredetileg csak vízicsatázott volna a négyezer ember, a rendőrség pedig fel akarta oszlatni a hűsölőket, azonban időközben elszabadultak az indulatok.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 21. 07:09
Érdekes kis összejövetel lehetett, ha a "vízicsatájuk" ennyire elfajult. Na meg valamire csak készülhettek, ha késsel indultak a Hyde Parkba. Vagy ezeknél az alapfelszerelés? Megjegyzem, az alap angol rendőr fegyvertelen, de lehet, ez előbb utóbb változni fog.
Területvédő
2016. július 21. 00:16
Nálunk is ez lesz, ha nem utasítjuk el a liberális terrort.
adam
2016. július 20. 22:32
Valaki szóljon az agysebészeknek, hogy ez egy másik ország/kontinens.
ThunderDan
2016. július 20. 21:10
Ez Mogadishu?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!