Clinton Cash: A teljes dokumentumfilm a Clinton Alapítvány bizniszeiről

2016. július 25. 09:24

Dokumentumfilm készült a Clintonok pénzügyeiről, melyben utánamentek, hogy miért támogathatták alapítványukat nem igazán demokratikus rezsimek világszerte.

2016. július 25. 09:24

A Peter Schweizer azonos című könyve alapján készült dokumentumfilm a Clinton Alapítvány pénzügyeit dolgozza fel azt követően, hogy Bill Clinton és Hillary Clinton elhagyták a Fehár Házat. 

2000-ben a volt elnök és felesége több millió dolláros adóssággal távozott hivatalából, a film és a könyv állításai szerint azóta 230 millió dollárt keresett a házaspár. A film több esetet is vizsgál, amikor Hillary Clinton külügyminiszteri időszakában a Clinton Alapítvány olyan amerikai és külföldi támogatóktól kapott dollármilliós nagyságrendű adományt, akiknek függő ügyei voltak az amerikai külüggyel: például Szaúd-Arábia mintegy tízmillió, a Boeing pedig közel egymillió dollárt utalt.

A dokumentumfilm emellett részletesen foglalkozik Bill Clinton és Hillary Clinton sokat kritizált, több százezer dolláros tiszteletdíjú beszédeivel is.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. július 25. 14:33
Bizony ám, minden megyébe, városba kellene legalább egy-egy Mészáros Lőrinc... Bár ez az egy is jelentősen hozzájárult, hogy a Fittelinák, Nomentánák stb. államcsődjéből az ország ki tudott mászni... És már szó nincs Magyarország államcsődjéről... a Mészáros Lőrincek munkája nyomán...
OberEnnsinnen
2016. július 25. 13:22
" a Clinton Alapítvány olyan amerikai és külföldi támogatóktól kapott dollármilliós nagyságrendű adományt, akiknek függő ügyei voltak az amerikai külüggyel: például Szaúd-Arábia mintegy tízmillió, a Boeing pedig közel egymillió dollárt utalt." Semmi meglepő nincs abban, hogy ez a humanoid is Clintonéknak dolgozott, ugyebár. A mai migránsok, szerinte nagyon hasonlítanak a magyar migráns fizikusok csoportjához: "André Goodfriend volt budapesti ügyvivő hétfői Facebook-posztjában azt írta, "remélem, továbbra is elismerjük az emberek értékét a társadalom számára, bárhonnan is érkezzenek, most, amikor az országok kihívásokkal küzdenek és az emberek újra nekiindulnak menedék és munka reményében". Akik az USA-ba érkeztek - legyen az a magyar migráns fizikusok (Neumann János, Szilárd Leó, Wigner Jenő, Kármán Tódor és Teller Ede) "marslakókként" ismert csoportja vagy más - hozzájárultak Amerika lehetőségeihez, ahhoz, hogy az ország innovatív lehessen és felvirágozzon - fogalmazott Goodfriend."
tevevanegypupu
2016. július 25. 12:59
Úgy látom vannak mások is, akik szerint Hillary katasztrófa lesz Amerikának..
avmanster
2016. július 25. 12:58
hát a szövegértés neked sem erősséged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!